Mai multe femei au lesinat la metrou din cauza aglomeratiei. Circulatia a revenit la normal

Mai multe femei au lesinat la metrou din cauza aglomeratiei. Circulatia a revenit la normal

"In ceea ce priveste cazurile preluate de SMURD Bucuresti, a fost vorba de o femeie de 30 de ani si de o alta de 20 de ani, ambele au avut simptome de lipotimie pe fondul aglomeratiei de la metrou si al lipsei de oxigen.

acum 75 luni (18 Oct 2016)

Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat, pentru "Adevarul", ca cele trei apeluri au fost primite la intervale orare foarte scurte. Doua cazuri au fost preluate de SMURD Bucuresti, vorbim de cazul de la Piata Victoriei si cel de la Piata Romana, al treilea, de la Aviatorilor, fiind preluat de colegii de la Ambulanta Bucuresti Ilfov", a explicat Vasile.

Concret, primul apel a avut loc la ora 08.42, de la statia Piata Romana, in timp ce urmatorul apel a fost facut la ora 08.57, la Piata Victoriei. Al treilea apel, cel de la Aviatorilor, s-a facut la ora 09.10, a precizat oficialul.

"In ceea ce priveste cazurile preluate de SMURD Bucuresti, a fost vorba de o femeie de 30 de ani si de o alta de 20 de ani, ambele au avut simptome de lipotimie pe fondul aglomeratiei de la metrou si al lipsei de oxigen. Una dintre ele, cea de 30 de ani, a fost dusa la Spitalul Floreasca, pentru investigatii suplimentare", a declarat Daniel Vasile. Referitor la cel de-al treilea caz preluat de Ambulanta Bucuresti Ilfov de la statia Aviatorilor, doctorul Alis Grasu, managerul SABIf, a precizat ca era vorba de o femeie care a refuzat sa mearga la spital, dand in acest sens o declaratie pe proprie raspundere.

"Precizam ca la orele de varf, atunci cand vagoanele de metrou sunt aglomerate si este depasita incarcarea maxima a vagoanelor, instalatia de ventilatie fortata a salonului de calatori asigura un climat, dar cu valori ale temperaturii si umiditatii crescute, fapt resimtit de altfel si de calatori. De aceea, ventilatia fortata din salonul pasagerilor se poate compensa prin curentii de aer rezultati la deschiderea ferestrelor rabatabile care sunt la indemana calatorilor", transmite Metrorex. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro