Magnatul Richard Branson, dupa un grav accident de bicicleta: Am crezut ca voi muri; viata mi-a trecut prin fata ochilor

Antreprenorul a fost aruncat de pe bicicleta in timpul unei plimbari pe care o facea in apropiere de resedinta lui de vacanta pe care o detine pe Insulele Virgine Britanice. Richard Branson a precizat, de asemenea, ca accidentul de bicicleta s-a produs in ziua in care se implineau cinci ani de la incendiul din august 2011 care i-a distrus resedinta de lux pe care o detinea pe Insula Necker din Marea Caraibilor.

acum 54 luni (27 Aug 2016)

Antreprenorul a fost aruncat de pe bicicleta in timpul unei plimbari pe care o facea in apropiere de resedinta lui de vacanta pe care o detine pe Insulele Virgine Britanice.

Richard Branson a spus ca, atunci cand cobora o panta, a pierdut controlul asupra bicicletei sale in timp ce trecea peste un limitator de viteza din cauciuc amplasat pe asfalt si a fost proiectat in aer. "Din fericire, umarul si obrazul meu au preluat cea mai mare parte a impactului, iar casca pe care o purtam mi-a salvat viata", a adaugat el.

Miliardarul britanic a suferit o fisura la nivelul unui os al fetei si mai multe intinderi de ligamente. Dupa accident, el a publicat pe retelele de socializare mai multe fotografii in care apare cu chipul insangerat si plin de echimoze.

Richard Branson este pasionat de aventuri. https://t.co/aEh6TsDQz4 pic.twitter.com/t8g8HdHFqN-- Richard Branson (@richardbranson) August 26, 2016

Plimbarea cu bicicleta din Insulele Virgine Britanice facea parte din antrenamentul de o luna pe care magnatul il efectua in vederea unui eveniment de caritate ce va fi promovat de grupul Virgin.

Richard Branson a spus ca incearca sa vada partea buna a lucrurilor dupa acest accident: "Atitudinea mea a fost intotdeauna astfel: Daca vei cadea in cap, poti sa-ti spui ca macar mergi inainte. Cel putin, eu am avut parte de ceea ce le-am predicat altora - desi intr-un sens putin cam prea ad literam!".

Richard Branson a precizat, de asemenea, ca accidentul de bicicleta s-a produs in ziua in care se implineau cinci ani de la incendiul din august 2011 care i-a distrus resedinta de lux pe care o detinea pe Insula Necker din Marea Caraibilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro