Magiunul de prune Topoloveni cucereste si America

Magiunul de prune Topoloveni cucereste si America

Dupa ce, la sfarsitul anului trecut, Magiunul de prune Topoloveni a ajuns in Orientul Mijlociu, la Dubai, unde a avut loc cea mai mare expozitie dedicata industriei alimentelor naturale si organice - MENOPE (Middle East Natural Organic Product Expo 2014), iata ca, acum, vedeta dulce a Argesului, a ajuns si-n SUA, la Winter Fancy Food Show, cel mai mare targ de produse alimentare de pe coasta de vest a Americii, defasurat intre 11 si 13 ianuarie 2015.

acum 52 luni (12 Jan 2015)

Dupa ce, la sfarsitul anului trecut, Magiunul de prune Topoloveni a ajuns in Orientul Mijlociu, la Dubai, unde a avut loc cea mai mare expozitie dedicata industriei alimentelor naturale si organice - MENOPE (Middle East Natural Organic Product Expo 2014), iata ca, acum, vedeta dulce a Argesului, a ajuns si-n SUA, la Winter Fancy Food Show, cel mai mare targ de produse alimentare de pe coasta de vest a Americii, defasurat intre 11 si 13 ianuarie 2015. Magiunul de prune Topoloveni, de la Dubai la San Francisco

Prezenta magiunului de prune Topoloveni la Winter Fancy Food Show se datoreaza celui de-al doilea program de promovare pe fonduri europene accesat de Sonimpex Topoloveni - I love European Fine Foods, care a debutat anul trecut la Dubai. Pentru acest al doilea program am facut toate eforturile pentru a obtine certificat HALAL, pentru intreprindere si pentru toate produsele noastre: Magiunul Topoloveni si seria de produse Topoloveana - dulceturi, zacusti si pasta de rosii romanesti", explica Bibiana Stanciulov, directorul Sonimpex, fabrica din Topoloveni care fabrica renumitul magiun.

Winter Fancy Food Show reuneste expozanti din SUA si alte 35 de tari, Magiunul de prune Topoloveni fiind singurul produs romanesc prezent la acest eveniment la care selectia a fost una cu adevarat riguroasa. Pe baza acestui sistem de calitate, am accesat fonduri europene pentru promovare si am dezvoltat EUREKA - promovare in Elvetia, Norvegia si Rusia - si I Love European Fine Food - promovare in Orientul Mijlociu si America", mai spune Bibiana Stanciulov.

Magiunul de prune Topoloveni este Furnizor al Casei Regale a Romaniei, multiplu premiat Superior Taste Award de catre Institutul pentru Gust si Calitate Bruxelles.

Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% romanesc, 100% natural, fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservanti, fara gluten si poate fi consumat de la varsta de ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro