Magdalena Serban a vazut imaginile crimei. Avocata femeii: "A avut o reactie de tipat, urelete, a spus ca imaginile sunt fabricate, a mers pe negatie"

Magdalena Serban a vazut imaginile crimei. Avocata femeii:

Femeia de 36 de ani sustine ca fratele i-ar fi tutore si el este cel care raspund de actele medicale. N-a vrut sa stea de vorba cu nimeni din tot neamul.

acum 26 luni (20 Dec 2017)

Avocata Magdalenei Serban a povestit ca in timpul audierilor vorbea incoerent si facea referire la anumite inscrisuri sau acte medicale. Femeia de 36 de ani sustine ca fratele i-ar fi tutore si el este cel care raspund de actele medicale.

"A avut o reactie de tipat, urlete, a spus ca imaginile sunt fabricate, a mers pe negatie", a spus avocata Magdalenei Serban. Criminala de la metrou a mai declarat ca o cunoaste pe Alina Ciucu, tanara ucisa. Potrivit rudelor Magdalenei Serban, femeia a fost internata intr-o clinica de psihiatrie din Madrid in 2009, unde ar fi fost tratata pentru o depresie severa. O trauma, ceva, de atunci s-a imbolnavit. A vrut sa faca greva foamei ca sa moara. Nu a vrut sa mearga la spital si au luat-o cu forta. N-a vrut sa mai auda de noi. N-a vrut sa stea de vorba cu nimeni din tot neamul. Fata a stat 4 luni internata la spitalul de psihiatrie din Madrid. Am anuntat politia, Salvarea, n-a vrut nimeni s-o ia, ni s-a spus ca nu e un pericol", a povestit Constanta Serban, mama Magdalenei Serban. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro