Magda Vasiliu critica dur sistemul de asigurari de sanatate: "Nu mai cotizati la sanatate. N-are rost. Sunt bani pierduti, furati de stat"

Bai, cotizezi 10 ani si nu vor sa-ti deconteze 2300 de euro, in schimb, statul italian suporta un transplant de maduva de 150.000 de euro dupaa doar 4 (!) luni de cotizatie la sanatate!

acum 45 luni (27 Apr 2018)

Redam mai jos postarea jurnalistei:

L-am cunoscut pe Danut Isac la Roma. Ca si mine e la tratament cu fetita lui la acelasi spital, Bambino Gesu. Intors in Romania, imbecilii de la sanatate ii recomanda sa-si caute sponsori sau sa apeleze la fundatii/asociatii daca mai are nevoie de bani pentru tratamentul copilului!!! Bai, cotizezi 10 ani si nu vor sa-ti deconteze 2300 de euro, in schimb, statul italian suporta un transplant de maduva de 150.000 de euro dupaa doar 4 (!) luni de cotizatie la sanatate! E plin la Roma de copii romani, nu doar cu cancer...sunt boli rare pentru care Romania nu are de oferit nimic! Sfatul meu: nu mai cotizati la sanatate! Sunt bani pierduti, furati de un stat care in fiecare secunda isi calca cetatenii in picioare in timp ce le zambeste parsiv...Auzi! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro