Magazinul de produse naturiste Vegis.ro, vanzari de 775.000 euro in primele 6 luni

Toamna, sezon de varf la vanzarile de produse naturiste In sezonul rece se inregistreaza cele mai mari vanzari de produse naturiste, datorita cresterii interesului pentru produse pentru imunizare si vitaminizare, precum ceaiuri de sezon (raceala, imunitate si cele de relaxare), apicole destinate imunitatii (laptisor de matca, amestecuri energizante de miere cu polen crud, pastura, catina, sau miere de Manuka), vitamine si multiminerale, precum si superalimente.

acum 52 luni (27 Sep 2016)

Vegis.ro, magazinul online de produse naturiste a inregistrat in prima jumatate a anului vanzari de 775.000 euro, in crestere cu 40% fata de aceeasi perioada din 2015. Pentru a doua parte a anului, Vegis estimeaza o crestere de peste 60% fata de perioada iulie - decembrie din anul trecut.

"Al doilea semestru al 2016 a inceput cu cresteri de 70% in iulie si august, fata de aceleasi luni din 2015. In anii trecuti ultimele 6 luni din an au reprezentat in medie 60% din totalul veniturilor, insa pentru anul acesta ne asteptam sa ajunga chiar la 70%, datorita investitiilor si dezvoltarilor realizate in platforma si brandul Vegis.ro, precum si selectiei extinse de produse si noului serviciu de livrari internationale" -declara Mihai Bucuroiu, Director Dezvoltare si Fondator Vegis.ro.

Toamna, sezon de varf la vanzarile de produse naturiste

In sezonul rece se inregistreaza cele mai mari vanzari de produse naturiste, datorita cresterii interesului pentru produse pentru imunizare si vitaminizare, precum ceaiuri de sezon (raceala, imunitate si cele de relaxare), apicole destinate imunitatii (laptisor de matca, amestecuri energizante de miere cu polen crud, pastura, catina, sau miere de Manuka), vitamine si multiminerale, precum si superalimente.

Lunile de toamna, in care publicul incepe sa resimtaa nevoia de a lupta cu stresul pe cai naturale, reprezinta aproape 40% din totalul vanzarilor anuale, si sunt considerate "top sezon". Produsele cu ingrediente naturale pentru cresterea imunitatii si vitaminizare ajung sa reprezinte aproximativ 25% din vanzarile anuale inregistrate de Vegis.ro.

Livrari internationale: romanii din strainatate vor produse naturiste romanesti

Incepand cu luna septembrie, Vegis.ro ofera si serviciul de livrare internationala pentru produsele naturiste comercializate. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro