Magazin cu fapte bune: cum arata singurul magazin caritabil din Bucuresti in care poti sa-ti donezi ziua de nastere

Magazin cu fapte bune: cum arata singurul magazin caritabil din Bucuresti in care poti sa-ti donezi ziua de nastere

Intr-o cladire cocheta de pe strada Smardan numarul 13 din Centrul Vechi al Capitalei se gaseste un magazin - ceainarie in interiorul caruia pluteste o atmosfera desprinsa parca din cartile de basm. In magazin sunt o multime de produse FOTO Marian Iliescu Imediat dupa ce au fost donate, obiectele sunt "verificate" de cele doua tinere care se ocupa de magazin - Alina si Daniela - care stabilesc un pret pentru acestea.

acum 96 luni (10 Mar 2015)

Intr-o cladire cocheta de pe strada Smardan numarul 13 din Centrul Vechi al Capitalei se gaseste un magazin - ceainarie in interiorul caruia pluteste o atmosfera desprinsa parca din cartile de basm. Mobila veche, ceaiuri bune si o multime de obiecte donate de oamenii cu suflet mare care isi doresc sa-i ajute pe copiii fara posibilitati va asteapta in spatele unei usi pe care scrie "Merci".

"Merci Charity Boutique a fost deschis in urma cu doi ani si totul a pornit in momentul in care am realizat ca am acasa o multime de haine si obiecte pe care nu le mai folosesc si care meritau valorificate intr-un fel.

In magazin sunt o multime de produse FOTO Marian Iliescu

Imediat dupa ce au fost donate, obiectele sunt "verificate" de cele doua tinere care se ocupa de magazin - Alina si Daniela - care stabilesc un pret pentru acestea. Apoi, orice vrea sa cumpere ceva de la magazinul caritabil isi alege produsul, plateste pentru el si stie ca a facut si o fapta buna. De asemenea, spun reprezentantele magazinului, poti sa-ti donezi si ziua de nastere: adica sa inchiriezi magazinul pentru a te bucura de o petrecere linistita alaturi de persoanele dragi. Spre exemplu, de curand o femeie a cumparat un tablou din magazinul caritabil cu putin peste 100 de lei, dar nu a avut timp sa-l ridice si acesta este inca expus in prima incapere.Cu toate acestea, spun cele doua tinere care se ocupa de magazin, si-ar dori sa primeasca mai multe alimente.

Magazinul se afla in Centrul Vechi al Capitalei FOTO Marian Iliescu

"Vrem alimente pentru ca noi ii ajutam, in special, pe copiii de la Institutul Oncologic Fundeni.

Ceainaria inedita

Pe langa obiectele expuse in prima camera din care puteti sa cumparati ce doriti, va puteti bucura si de ceainaria amenajata in cea de-a doua camera a Magazinul Merci. Aici, va puteti bucura de mai multe sor... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro