MAFIA PADURILOR. Guvernul a sesizat DNA din septembrie cu privire la terenurile restituite din Bacau

MAFIA PADURILOR. Guvernul a sesizat DNA din septembrie cu privire la terenurile restituite din Bacau

Inr-un comunicat transmis sambata de Guvern, Corpul de Control al Primului-ministru informeaza ca, in urma controlului efectuat in baza dispozitiilor prim-ministrului Victor Ponta, Corpul de Control al Primului-ministru a transmis, inca din 05.09.2014, catre Directia Nationala Anticoruptie, Raportul de Control privind restituirea unui teren forestier de 43.227 Ha si a unui teren agricol de 50 ha, in judetul Bacau, precum si documentatia aferenta.

acum 101 luni (18 Oct 2014)

Gandul.info a relatat, vineri, ca retrocedarea mosiilor lui Dimitrie Ghica, pentru care Ilie Sarbu este cercetat penal, in timp ce pentru Viorel Hrebenciuc se cere arestarea, a fost investigata de catre Corpul de control al premierului Victor Ponta, conform unei informatii care apare intr-un referat de arestare al DNA.

Corpul de Control a constatat nereguli in procesul de retrocedare, surse judiciare explicand insa pentru Gandul ca institutia nu a depus o plangere la Parchet, in referatul de arestare aratandu-se ca cei care au depus plangere au fost angajatii Directiei Silvice Bacau.

Inr-un comunicat transmis sambata de Guvern, Corpul de Control al Primului-ministru informeaza ca, in urma controlului efectuat in baza dispozitiilor prim-ministrului Victor Ponta, Corpul de Control al Primului-ministru a transmis, inca din 05.09.2014, catre Directia Nationala Anticoruptie, Raportul de Control privind restituirea unui teren forestier de 43.227 Ha si a unui teren agricol de 50 ha, in judetul Bacau, precum si documentatia aferenta. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro