MAE: Trei romani au decedat in accidentul din Ungaria, iar cinci au fost raniti

"Potrivit datelor obtinute de Consulatul General al Romaniei la Szeged, in microbuzul implicat in accident se aflau 8 cetateni romani, dintre care trei cetateni romani au decedat si cinci cetateni romani au fost raniti.

acum 80 luni (26 Nov 2017)

Trei romani au decedat, iar cinci au fost raniti in accidentul rutier produs sambata pe raza localitatii Szolnok-Ungaria, precizeaza Ministerul Afacerilor Externe intr-un comunicat.

"Potrivit datelor obtinute de Consulatul General al Romaniei la Szeged, in microbuzul implicat in accident se aflau 8 cetateni romani, dintre care trei cetateni romani au decedat si cinci cetateni romani au fost raniti. Cei cinci cetateni romani raniti au fost transportati la o unitate medicala din proximitate, pentru ingrijiri medicale. Mentionam ca in cursul diminetii zilei de 26 noiembrie 2017, un consul s-a deplasat la unitatea medicala in care sunt internati cetatenii romani, pentru a-i vizita si pentru a le acorda asistenta consular", precizeaza sursa citata.

MAE mai arata ca pentru cetatenii romani care au decedat in urma accidentului, oficiul consular a intreprins demersurile necesare pentru notificarea autoritatilor competente si a familiilor, in vederea repatrierii trupurilor neinsufletite. Potrivit datelor obtinute de Consulatul General al Romaniei la Szeged, in microbuzul implicat in accident se aflau 8 cetateni romani, dintre care trei cetateni romani au decedat si cinci cetateni romani au fost raniti. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro