MAE: situatia de la frontiera dintre Bulgaria si Grecia s-a agravat

UPDATE 17.00: Ministerul de Externe a trimis o noua informare, care contine punctele de trecere a frontierei blocate in continuare: Frontiera cu Bulgaria: · Vama Promachonas, blocata pe durata nedeterminata. Potrivit MAE, autoritatile bulgare au recomandat turistilor evitarea traversarii tuturor punctelor de frontiera cu Grecia si utilizarea rutelor alternative prin Macedonia, precizand ca prin punctele de frontiera Kulata - Promahonas, Ilinden - Exochi, Kapitan Petko Voievoda - Ormenion, Zlatograd - Thermes, Ivailovgrad - Ciprinos si Makaza - Nimfea nu se permite trecerea niciunui tip de autovehicul.

acum 81 luni (20 Feb 2016)

UPDATE 17.00: Ministerul de Externe a trimis o noua informare, care contine punctele de trecere a frontierei blocate in continuare:

Frontiera cu Bulgaria:

· Vama Promachonas, blocata pe durata nedeterminata.

Frontiera cu Turcia:

· Vama Kipi, blocata.

Frontiera cu Macedonia:

· Vama Evzoni este blocata in intervalul orar 20.00 - 23.30.

· Vama Nikis, este blocata 12 ore, incepand de astazi, 20.02.2016, ora 11:00.

Frontiera cu Albania:

· Vama Krystallopigis este blocata 48 de ore, incepand de astazi, 20.02.2016, ora 11.00.

Blocaje rutiere:

· Zona Bralos, pe DN Atena-Lamia si zona Kileler, pe vechiul drumul national Larissa - Volos.

· Podul Evinou, de pe DN Antirrio-Mesologgi, blocat astazi, 20.02.2016, in intervalul orar 18.00-20.00.

· Zonele Thiva si Kastro Viotias, DN Atena - Lamia .

· Zona Derveni, la iesirea din Salonic spre Kavala, circulatia este inchisa pe toate cele 3 benzi (ambele sensuri de circulatie), urmand ca in intervalul orar 15.00 - 18.00 sa fie deschis traficul pe o singura banda ( ambele sensuri de circulatie).

Situatia la trecerea punctelor de frontiera dintre Bulgaria si Grecia s-a agravat, acestea fiind blocate in totalitate in ambele sensuri, pe durata nedeterminata, informeaza Ministerul Afacerilor Externe intr-o atentionare de calatorie.

Potrivit MAE, autoritatile bulgare au recomandat turistilor evitarea traversarii tuturor punctelor de frontiera cu Grecia si utilizarea rutelor alternative prin Macedonia, precizand ca prin punctele de frontiera Kulata - Promahonas, Ilinden - Exochi, Kapitan Petko Voievoda - Ormenion, Zlatograd - Thermes, Ivailovgrad - Ciprinos si Makaza - Nimfea nu se permite trecerea niciunui tip de autovehicul.

Ministerul Afacerilor Externe recomanda consultarea site-ului institutiei si reaminteste ca cetatenii romani care calatoresc in strainatate au la dispozitie ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro