Madonna si-a angajat o asistenta care trebuie sa ii aduca aminte sa manance

Madonna, care este o perfectionista, a declarat intr-un interviu pentru publicatia "Entertainement Weekly" ca si-a angajat o asistenta care are drept sarcina sa ii aduca aminte sa manance: "Am chemat politia alimentatiei".

acum 100 luni (9 Aug 2015)

Madonna, care este o perfectionista, a declarat intr-un interviu pentru publicatia "Entertainement Weekly" ca si-a angajat o asistenta care are drept sarcina sa ii aduca aminte sa manance: "Am chemat politia alimentatiei". Ai baut suficienta apa?", iar Madonna ii raspunde acesteia: "C*tea, pleaca de la bara mea de dans!" - o slujba dificila pentru asistenta, insa necesara pentru vedeta, avand in vedere ca aceasta face parte dintre artistii care nu se mai gandesc la ei atunci cand lucreaza.

Considerata una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numita si "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este si cel mai bine vanduta cantareata din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vandute in intreaga lume. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro