Madonna se compara cu Picasso. Afla de ce

Citește și: Ce crede fiica Madonnei despre melodiile mamei sale Madonna a primit, de-a lungul timpului, șapte premii Grammy, cinci premii MTV Video Music Awards, dar și două premii Oscar, "cel mai bun cantec original", pentru melodiile "Sooner or Later" și "You Must Love Me".

acum 85 luni (23 Jul 2015)

Cunoscuta cantăreața Madonna s-a comparat cu celebrul artist Picasso, care a avut inspiraţie și a pictat pană la sfarşitul vieţii.

"Imi place să mă compar cu alte tipuri de artişti, cum este Picasso.

Citește și: Madonna şi-a făcut piercing in sept. Cum arată artista cu noul accesoriu

Madonna işi incepe turneul "Rebel Heart" in 9 septembrie, la Montreal. Artista a mărturisit că nu i-a fost uşor să aleagă ce melodii să cante.

In luna iunie, Madonna, in varstă de 56 de ani, a ajuns in ediția 2015 a Guinness Book World Records (Cartea Recordurilor), după ce a vandut peste 300 de milioane de albume de-a lungul carierei sale, incepută in anul 1979.

Citește și: Ce crede fiica Madonnei despre melodiile mamei sale

Madonna a primit, de-a lungul timpului, șapte premii Grammy, cinci premii MTV Video Music Awards, dar și două premii Oscar, "cel mai bun cantec original", pentru melodiile "Sooner or Later" și "You Must Love Me". ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro