Madalina Ghenea dezvaluie sfatul primit de la celebrul Michael Caine si vorbeste despre esecurile amoroase

Madalina Ghenea dezvaluie sfatul primit de la celebrul Michael Caine si vorbeste despre esecurile amoroase

Intr-un interviu acordat revistei "Unica", Madalina Ghenea a dezvaluit ca a mers pe platourile de filmare si in zilele libere doar pentru a vedea cum lucreaza actori precum Michael Caine, Harvey Keitel si Jane Fonda. La inceputul anului, Madalina Ghenea (27 de ani) a uimit audienta festivalului de la Sanremo, acolo unde, in calitate de coprezentatoare, a fost intens laudata atat pentru prestatie, cat si pentru tinutele purtate, presa italiana numind-o chiar "reginetta di Sanremo" (n.r.

acum 66 luni (31 Jul 2016)

Intr-un interviu acordat revistei "Unica", Madalina Ghenea a dezvaluit ca a mers pe platourile de filmare si in zilele libere doar pentru a vedea cum lucreaza actori precum Michael Caine, Harvey Keitel si Jane Fonda. Aceasta a dezvaluit si sfatul pe care l-a primit de la legendarul actor britanic Michael Caine, castigator a doua premii Oscar: "Am primit foarte multe sfaturi, dar mi-a ramas in minte sfatul lui Michael Caine: . E un sfat de la un om extraordinar si un mare compliment. Pot sa spun ca am prins aripi si cred ca increderea asta mi-a adus si rolul principal din filmul , regizat de Barry Morrow." "Eu ma indragostesc si ma arunc, apas pe acceleratie, vad ca ma duc spre un zid, dar e asa de frumoasa senzatia incat nu vreau sa mai pun frana. Pe urma ma dau cu capul de toti peretii, ma ridic si ma indragostesc iar", a declarat actrita pentru "Unica". De asemenea, Madalina a facut referire si la ultima ei relatie, cea cu designerul german Philip Pleinn (38 de ani), dezvaluind motivele pentru care s-a incheiat. Aveam nevoie de muzica mea frumoasa, de teatru si de artisti. E frumos sa iubesti si sa fii indragostit, dar sa nu renunti la visurile tale. Din exterior, pare totul usor, dar nu este usor sa stai departe de casa. Sa alegi", este de parere Madalina in interviul pentru revista "Unica".

Madalina Ghenea, alaturi de Matei Stratan pe strazile din Italia FOTO Hepta In prezent, Madalina Ghenea are o relatie cu Matei Stratan, fiul unui om de afaceri din Iasi. Madalina Ghenea a avut relatii cu mai multi actori de la Hollywood, inclusiv cu nominalizatul la Oscar Michael Fassbender. De asemenea, in vara anului trecut presa italiana specula o presupusa relatie pe care Madalina Ghenea a avut-o cu Giulio Berruti, actor considerat sex-simbolul cinematografiei din Italia si cunoscut pentru rolurile din "Bon appetit" si "La ragazza americana". Madalina Ghenea, originara din Slatina (judetul Olt), este un top model international de succes si a debutat ca actrita in 2... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro