Macovei a castigat procesul intentat lui Dan Sova: "A mintit cand a spus ca tatal meu a fost general de Securitate"

Macovei a castigat procesul intentat lui Dan Sova:

"Curtea de Apel Bucuresti a decis ca Dan Sova a mintit atunci cand a spus ca tatal meu ar fi fost "general de securitate" si "seful Securitatii Giurgiu".

acum 53 luni (6 Jan 2015)

"Curtea de Apel Bucuresti a decis ca Dan Sova a mintit atunci cand a spus ca tatal meu ar fi fost "general de securitate" si "seful Securitatii Giurgiu". Si Tribunalul Bucuresti a decis ca Sova a mintit cand a facut aceste acuzatii mincinoase in legatura cu tatal meu si a admis, in octombrie 2013, actiunea depusa de mine si de mama mea prin care ii solicitam dovezi lui Sova. Dar Dan Sova nu a avut si nu are nicio dovada, a mintit cu buna stiinta.

"Dan Sova afirma, de un timp incoace, ca tatal meu a fost general de securitate (in unele emisiuni); Ii dau domnului senator Sova 48 de ore, din acest moment, sa prezinte dovezi pentru aceste afirmatii, care nu sunt declaratii politice. Daca in 48 de ore nu prezinta dovezi, il actionez in judecata", anunta Macovei in urma cu mai mult de un an.

Cum Dan Sova nu a avut nicio reactie, Monica Macovei a mers la tribunal si a depus o plangere impotriva lui Sova. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro