Machiajul pentru plaja si piscina. Trucuri si tipuri de machiaj: cum se alege fondul de ten

Machiajul pentru plaja si piscina. Trucuri si tipuri de machiaj: cum se alege fondul de ten

Sinziana Iaru, make-up artist si trainer, le-a oferit impatimitelor de machiaj cateva sfaturi pentru make-up-ul pe care il pot purta si vara, la plaja sau la piscina, daca nu se pot lipsi de acesta. Fond de ten cu factor de protectie Astfel, fondul de ten si baza de machiaj ar trebui sa contina factor de protectie solara, cel putin SPF 15, desi ideal ar fi SPF 30.

acum 60 luni (1 Aug 2016)

Cand temperaturile cresc ametitor, rezistenta produselor de machiaj aplicate pe tenul curat reprezinta o misiune care pare imposibila.

Sinziana Iaru, make-up artist si trainer, le-a oferit impatimitelor de machiaj cateva sfaturi pentru make-up-ul pe care il pot purta si vara, la plaja sau la piscina, daca nu se pot lipsi de acesta.

"Temperaturile crescute dizolva cu usurinta texturile de machiaj daca acestea nu sunt aplicate cum trebuie, unde trebuie si cu ce trebuie. Cand vine vorba despre machiajul pe care il purtam vara, important este sa intelegemnecesitatea adaptarii produselor de machiaj actualului sezon", explica aceasta.

Fond de ten cu factor de protectie

Astfel, fondul de ten si baza de machiaj ar trebui sa contina factor de protectie solara, cel putin SPF 15, desi ideal ar fi SPF 30. Fondul de ten trebuie sa fie mult mai lejer si waterproof (rezistent la apa).

Un alt aspect de care trebuie sa tinem cont este adaptarea culorii fondului de ten la noua culoare a pielii obtinute in urma bronzarii.

Idei de machiaj

Wet Look

In topul machiajelor recomandate, make-up artistul a ales trei variante potrivite pentru vara.

Bronze Make-up Look

Pe locul al doilea se situeaza "Bronze Make-up Look", cu ploape in nuante de maro si cupru, pomentii aurii si buze rosii sau in nuante nude.

Cat Eye Look

A treilea machiaj este cel care scoate pe oricine din anonimat, "Cat Eye Look". Eyelinerul ales trebuie sa fie negru sau albastru, iar buzele trebuie conturate in nuante de rosu, burgundi, violet sau nude. Singura regula ce trebuie respectata pentru obtinerea acestui machiaj este ca pleoapa sa fie neteda, sa nu fie ridata, pentru ca aspectul liniei de tus sa fie perfect. Make-up artistul sustine ca in machiajul de vara i... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro