Macel in reprize la o nunta din Moldova. Cum s-au "distrat" cu pumni, picioare si cutite in burta invitatii la petrecere

Macel in reprize la o nunta din Moldova. Cum s-au

Evident "distractia" de la sala de nunti s-a mutat la spital, spune "Opinia de Dorohoi". Vin jandarmii, nuntasii sar gardul Personalul de la spital a sunat la randul sau la 112, iar o echipa de interventie de la jandarmi a reusit sa calmeze spiritele.

acum 62 luni (31 Jul 2016)

Un scandal urias a izbucnit la o nunta din municipiul Dorohoi. La petrecerea organizata de miri, la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o sala de nunti dintr-un cartier dorohoian spiritele s-au incins intre nuntasi. Petrecaretii asteptau, scrie publicatia locala "Opinia de Dorohoi", sa cante niste manelisti celebri invitati la eveniment.

Pana la sosirea cantaretilor, ametiti de bautura, cativa invitati au inceput sa-si imparta pumni si picioare. Martorii oculari, citati de aceeasi publicatie, spun ca a iesit bataie generala in fata localului. Ca sa nu strice nimic prin local, nuntasii ieseau in grupuri afara si s-au batut pana la epuizare.

Scandal continuat la Urgente

"Combatantii" de la nunta s-au calcat efectiv in picioare. Unul dintre acestia a ajuns la Urgente, la Spitalul din Dorohoi, injunghiat in burta. Evident "distractia" de la sala de nunti s-a mutat la spital, spune "Opinia de Dorohoi".

"Au emis amenintari si nu am putut sa facem un act de sanatate complet. Am toaletat plaga si apoi pacientul a disparut", a precizat pentru "Opinia de Dorohoi", medicul Valerian Andries, care se afla in acel moment de garda.

Vin jandarmii, nuntasii sar gardul

Personalul de la spital a sunat la randul sau la 112, iar o echipa de interventie de la jandarmi a reusit sa calmeze spiritele. Mai precis cand i-au vazut pe mascati, nuntasii, spune un martor ocular, citat de aceeasi publicatie locala, au sarit gardul spitalului si au fugit pe unde-au apucat. " In urma primelor cercetari, fata de doi barbati au fost intocmite acte procedurale sub aspectul savarsirii infractiunilor de distrugere si tulburare a ordinii publice", a precizat Daniela Gheorghiescu, purtator de cuvant al IPJ Botosani, pentru aceeasi publicatie. Femeia obtinuse ordin judecatoresc de restrictie impotriva fiului sau

Batran snopit in bataie in propria locuinta: "Au intrat peste mine doi mascati si m-au nenorocit". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro