"Ma numesc Sebastian Ghita, nu m-am nascut sa fur". Iar noi suntem prostii vostri, mafiotilor!

Nu de alta, dar ne civilizam prea mult si n-am vrea asta), in cazul in care nu sunteti printre cei care se scobesc linistit in nas atunci cand aud ca autoritatile, printre care si SMURD, ne-au mintit cand ne-au spus ca si-au facut datoria cu sarmanii care au murit arsi de vii in Colectiv, in cazul in care cumva, printr-o minune, nu sunteti complet spalati pe creier de antene si de realitati, atunci poate ca o sa vi se para si dumneavoastra corect ca 176 de deputati din Parlamentul Romaniei sa ia frumusel calea puscariilor.

acum 50 luni (30 Mar 2016)

>

Dar, in cazul in care nu faceti parte din categoria celor ocupati cu proteste pentru ca nu se mai poate fuma, Dumnezeule!, deloc in spatii publice (apropo, stati linistiti, tocmai s-a modificat legea la loc si se va putea fuma. Nu de alta, dar ne civilizam prea mult si n-am vrea asta), in cazul in care nu sunteti printre cei care se scobesc linistit in nas atunci cand aud ca autoritatile, printre care si SMURD, ne-au mintit cand ne-au spus ca si-au facut datoria cu sarmanii care au murit arsi de vii in Colectiv, in cazul in care cumva, printr-o minune, nu sunteti complet spalati pe creier de antene si de realitati, atunci poate ca o sa vi se para si dumneavoastra corect ca 176 de deputati din Parlamentul Romaniei sa ia frumusel calea puscariilor. Sunt o gasca de banditi care ne fura toti banii, ne violeaza tara, ne jefuiesc sufletele, ne calca in picioare vis dupa vis si, apoi, ne scuipa frumusel intre ochi, de la distanta, din spatele ecranelor.

Am asistat astazi la inca un moment in cara tarisoara asta a noastra, de care ne pasa atat cat sa fim lasati sa fumam linistit in spatii publice, a fost pusa in genunchi de 176 de deputati cu apucaturi evidente de infractori a caror singura scoala terminata este cea de partid. Golanasii astia care au ajuns, din vina noastra, evident, sa-si treaca in CV mandate de parlamentari au votat pentru salvarea de la arestare preventiva a colegului lor Sebastian Ghita, acuzat de procurori, printre altele, de dare de mita si santaj, dupa ce a nenorocit, laolata cu alti mafioti, tot judetul Prahova.

Si, ca sa fie clar pentru toata lumea ca nesimtitii care ne conduc din Parlament nu au niciun pic de respect pentru noi, nu au niciun pic de teama ca, de exemplu, nu i-am mai vota vreodata, unii dintre ei au facut chiar niste arogante supreme la vot. Asta, asa, ca sa nu mai avem dubii ca sunt niste ticalosi care refuza sa se supuna acelorasi legi cu care suntem judecati toti ceilalti, milioanele de sclavi car... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro