"Ma numesc Alisa, vaduva de 29 ani cu copilas ramas fara tata". Marturiile sotiei tanarului omorat in bataie in fata unui club de noapte din Chisinau

Stau in pat si privesc ochisorii copilului meu, care sunt inlacrimati si plini de durere si suferinta de cateva ore incoace si care, de fapt, inca nici nu intelege esenta lacrimilor mele si a lui. Starea lui era atat de grava si atat de proasta, incat medicii nu au ezitat sa mai astepte macar cateva minute, loviturile la cap au facut cheaguri de sange in tot capul, vanat, umflat de sange si lovituri, coastele rupte, plamanii refuzati dupa cateva ore, tesuturile si oasele faciale distruse complet de sportivi nationali, care nu au mai lasat o sansa sa respire omul. Politia timp de o saptamana cat s-a aflat sotul meu in stare de coma nu s-a miscat, niciun reprezentant, niciun inspector de urmarire penala nu s-a adresat catre noi sau catre medici sa examineze cazul, oare nu creeaza ei dreptate in tara, oare era asa un caz de huliganism tipic.

acum 56 luni (26 May 2018)

De mentionat ca Inspectoratul General de Politie a anuntat ca a deschis un dosar penal pe acest caz pentru huliganism, insa nu a retinut niciun suspect pana la acest moment. Stau in pat si privesc ochisorii copilului meu, care sunt inlacrimati si plini de durere si suferinta de cateva ore incoace si care, de fapt, inca nici nu intelege esenta lacrimilor mele si a lui.

M-am abtinut pana la ultimul moment, pana la ultima rasuflare, pana la ultima lacrima, caci nici nu mai pot duce contul lor, ca sa nu afle copilasul meu si sa nu fiu nevoita sa-i expun cuvintele care acum sunt impusa sa le spun. Totul s-a intamplat intr-un mod in care sotul meu asta noapte a decedat, fiind de 6 zile in stare de coma de gradul 3. La data de 19 mai 2018, in jurul orelor 02:00 dimineata, sotul meu sarbatorind o zi de nastere (unde am fost invitati ambii, insa eu eram obosita si refuzasem) a unui prieten intr-un local din municipiu si-a gasit soarta, de fapt, omul, sau mai bine spus '"oamenii'' care i-au decis soarta.

Situatia a fost in modul in care cativa dintre "oameni" au decis ca prin faptul ca sunt campioni sportivi internationali in domeniul in care activeaza au dreptul in oarecare masura sa favorizeze, sau, mai bine spus, sa ne creeze situatia asta in care ne aflam acum cu copilasul meu.

S-a creat in localul dat situatia ca cateva din persoanele expuse mai sus s-au apropiat catre o domnisoara din apropiere si intr-un mod oarecare o agresau prin intrebari si propuneri proaste, la care sotul meu si prietenul lui fiind cu o alta gandire au incercat sa o ajute sa intrerupa convorbirea cu oamenii cointeresati. Sfarsitul a fost acela ca sotul meu timp de o bucata de ora a fost agresat fizic, batut cu putere si initiativa puternica de catre "campionii" care reprezinta tara noastra. Timp de o perioada el tot nu putea respira din cauza traumelor si sangelui care il varsa, din cauza a zeci de lovituri cu piciorele in corpul intreg si in cap.

I... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro