Luptatorul MMA Tolea Ciumac a batut trei oameni la Pitesti. Una dintre victime a fost preluata de SMURD

Luptatorul MMA Tolea Ciumac a batut trei oameni la Pitesti. Una dintre victime a fost preluata de SMURD

L-a batut nu doar pe sofer, ci si pe tatal acestuia, un pensionar in varsta de 64 de ani, iar mai tarziu a lovit si unul dintre martorii scandalului, o femeie care a sustinut ca Tolea este agresorul.

acum 90 luni (8 Dec 2016)

Tolea Ciumac a sarit sa-i faca "dreptate" sotiei aflate la volanul masinii in care erau cei doi, dupa ce aceasta s-a aratat deranjata de manevrele unui alt sofer aflat in trafic.

L-a batut nu doar pe sofer, ci si pe tatal acestuia, un pensionar in varsta de 64 de ani, iar mai tarziu a lovit si unul dintre martorii scandalului, o femeie care a sustinut ca Tolea este agresorul. Soferul lovit de Tolea a fost preluat de urgenta de un echipaj SMURD. Dupa interventia noastra, Tolea s-a conformat, nu am avut probleme cu el, nu a opus niciun fel de rezistenta. Ulterior, a fost preluat de un echipaj al Sectiei 4 de Politie Pitesti si dus la audieri. Victima despre care vorbeam se afla la aceasta ora la spital", a declarat Bogdan Aristantoiu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Pitesti. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro