"Lupii Noptii", banda de motociclisti rusi careia i s-a interzis intrarea in spatiul Schengen: "Unde suntem noi, acolo e si Rusia"

Lupii Noptii sunt o banda de motociclisti din Rusia cu o structura de influenta construita timp de ani intregi. "Wolf Holding" - companie internationala de securitate Lupii Noptii sunt, pe langa "Forte de Asalt Aliate", dupa cum se intituleaza, si parte din structurile de securitate "Wolf Holding". Compania sub care se aduna si clubul de motociclisti ofera servicii de investigatie, protectie armata (sau nu) a cladirilor sau a proprietatilor aflate in tranzit (compania detine si propriile vehicule blindate), dar si instalarea de dispozitive de urmarire si monitorizare.

acum 87 luni (26 Apr 2015)

Lupii Noptii sunt o banda de motociclisti din Rusia cu o structura de influenta construita timp de ani intregi. Clubul de motociclisti ultranationalisti rusi voia sa refaca catre Berlin drumul Armatei Rosii, trecand prin Minsk, Brest, Wroclaw, posibil prin Varsovia, Auschwitz, Brno, Bratislava, Viena, Munchen, Praga, Torgau si Karlshorst. Planul lor a fost denuntat ca "provocator" de premierul polonez Ewa Kopacz, iar ministerul de Externe a interzis accesul gruparii in tara, precizand ca masura se refera doar la Lupii Noptii, si nu la alte grupuri de motociclisti. "Wolf Holding" - companie internationala de securitate Lupii Noptii sunt, pe langa "Forte de Asalt Aliate", dupa cum se intituleaza, si parte din structurile de securitate "Wolf Holding". In miezul organizatiei se afla o agentie de securitate cu acelasi nume. Nikulov, un militar care se afla la conducerea unor asemenea structuri inca din perioada sovietica si care recent a primit o medalie pentru "recuperarea Crimeei" din partea Ministerului Apararii din Rusia. Compania sub care se aduna si clubul de motociclisti ofera servicii de investigatie, protectie armata (sau nu) a cladirilor sau a proprietatilor aflate in tranzit (compania detine si propriile vehicule blindate), dar si instalarea de dispozitive de urmarire si monitorizare. Pe website-ul oficial exista o gama de servicii privind "controlul in birouri cu ajutorul unui detector de minciuni", noteaza "Euromaidan Press". Scoala internationala de arte martiale Insa acestea nu sunt singurele domenii de activitate ale Lupilor. O alta organizatie, conectata direct printr-un membru al consiliului de conducere de "Wolf Holding", este si Centrul International al Lupilor pentru Antrenament Special. Antrenamentul are loc in conditii dure, cum ar fi pe timp de iarna sau intr-un mediu identic cu cel de pe un camp de lupta. El este cel care conduce antrenamentele de peste tot din lume: in Germania, Elvetia, Serbia, Italia, Ungaria si, evident, Rusia.

Lupii N... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro