Lumea se muta in cloud cu pachetul Office 365 pus la dispozitie de Telekom Romania

Lumea se muta in cloud cu pachetul Office 365 pus la dispozitie de Telekom Romania

Sa zicem ca ai o cantitate foarte mare de informatie confidentiala pe care poti sa o accesezi de oriunde exista o conexiune la internet - 1TB de informatie sau chiar mai mult. Pachetul oferit de Telekom Romania contine aplicatii Office instalate, permanent actualizate (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher si OneNote pentru PC sau Mac), Office Online (Word Online, Excel Online, PowerPoint Online, OneNote Online, Outlook Online), OneDrive for Business cu 1TB spatiu de stocare in cloud cu sincronizare offline, serviciu de email prin intermediul Exchange Online, ce ofera 50GB/utilizator, Skype for Business Online - video conferinta HD, SharePoint Online - document management, Yammer - retea de socializare privata.

acum 29 luni (9 Feb 2018)

Sa zicem ca ai o cantitate foarte mare de informatie confidentiala pe care poti sa o accesezi de oriunde exista o conexiune la internet - 1TB de informatie sau chiar mai mult.

Compania pluseaza cu pachetul Office 365 care ofera acces de oriunde si de pe orice echipament (PC, tableta, smartphone) la aplicatiile si instrumentele Word, Excel, PowerPoint etc - cele mai puternice garantii de securitate si cel mai bun cadru de lucru interconectat. Gandeste-te la cum ar fi sa lucrezi in timp real si in cele mai sigure conditii pe acelasi document cu o intreaga echipa formata din membrii sai aflati la mii de kilometri distanta.

De asemenea, solutia pune la dispozitie si un serviciu profesional de email. Ceea ce inseamna ca mailurile tale sunt stocate in conditii de maxima siguranta, ca sunt consolidate cu solutii de back-up si ca pot fi accesate in orice moment. Totul, departe de orice campanie de advertising care iti scaneaza casuta postala si documentele stocate acolo. Altfel spus, nu esti nevoit sa cumperi pachete alcatuite din componente de care nu ai nevoie, ci perspectiva este una perfect modulara, adaptata cerintelor utilizatorilor, de la inchiriere de servere si pana la abonamente nominale pentru persoanele angajate de firma ta.

Pachetul oferit de Telekom Romania contine aplicatii Office instalate, permanent actualizate (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher si OneNote pentru PC sau Mac), Office Online (Word Online, Excel Online, PowerPoint Online, OneNote Online, Outlook Online), OneDrive for Business cu 1TB spatiu de stocare in cloud cu sincronizare offline, serviciu de email prin intermediul Exchange Online, ce ofera 50GB/utilizator, Skype for Business Online - video conferinta HD, SharePoint Online - document management, Yammer - retea de socializare privata. Mai multe detalii despre oferta Office 365 de la Telekom sunt disponibile aici. Adica in acel loc in care informatia devine accesibila de oriun... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro