Lumea "Curcugay". Sau cum au ajuns umbrelele armele lui Satana

Lumea

> Nu canta niciun cor, nu predica niciun preot, nu susoteste nicio baba, nu zbiara niciun copil. Nu, nu e nimic cool in asta, cum nu e nimic cool in a interpreta simboluri vechi de cand lumea ca elemente particulare ale homosexualilor. "Vrem ca toata lumea sa fie multumita si sa nu ne mai bagam in polemici cu nimeni, cu atat mai mult cu Biserica", a spus viceprimarul Eugen Turcanu. Pentru ca suntem un popor de credinciosi, cu Ponta-n frunte si toti ceilalti care-l tarasc pe Dumnezu in mocirla politica, socotim ca ne vom bucura de viata vesnica, daca ne purtam frumos in fata bisericii.

acum 111 luni (10 Sep 2014)

>

Nu canta niciun cor, nu predica niciun preot, nu susoteste nicio baba, nu zbiara niciun copil. Crezi ca, pentru cateva minute, Dumnezeu e doar cu tine si te asculta doar pe tine.

Mi-e dor sa ma duc la biserica, asa cum o faceam in copilarie, sa ma simt apropiata de ceva inexplicabil muritorilor. Bunica m-a invatat sa cred in religie, preotii - unii dintre ei - m-au invatat ca religia nu (mai?) are nicio legatura cu Dumnezeu. Cine spune ca biserica nu tine pasul cu lumea moderna se amageste singur. Preotii sunt prea bine ancorati in realitatea lui 2014, dar aleg sa fie de acord doar cu aspectele care le convin. Pentru multi dintre ei comunitatea LGBT, homosexualii, lesbienele se abat de la credinta si se transforma din oameni in "acesti bolnavi saraci", care trebuie vindecati. Chiar daca stiinta demonstreaza ca a fi homosexual nu este, in fond, o alegere.

E normal ca dogmele bisericesti sa le dicteze preotilor sa nu fie de acord cu relatiile "nefiresti". Daca ii spun unui preot ca sunt gay, va incerca sa ma convinga sa ma lepad de Satana.

Da, lumea s-a intors cu fundu-n sus pentru cei care au fost invatati ca valorile in viata sunt altele. Doar ca normalitatea ta nu trebuie sa fie automat si a mea. Am amici, colegi care spun ca "e cool sa fii gay sau sa tii cu gayii (ca intr-un razboi)". Nu, nu e nimic cool in asta, cum nu e nimic cool in a interpreta simboluri vechi de cand lumea ca elemente particulare ale homosexualilor. Diversitatea implica mai mult decat sexualitate, dar se pare ca pe unii preoti, cum este cel din Botosani, homosexualitatea ii preocupa mai mult decat legamantul cu Dumnezeu si cu omul ca entitate.

Chiar nu mai avea protopopul de Botosani nimic de ingrijit in orasul sau decat sa solicite inlaturarea celor 30 de umbrele in culorile curcubeului? Ca si in cazul zodiacului, curcubeul a fost din traditia religioasa, dar cu schimbarea semnificatiei originale. Daca in Biblie el apare ca un simbol ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro