Lui Edi Iordanescu ii e teama de adversara din Liga Europa: "La cum suntem, putem avea probleme cu oricine"

Lui Edi Iordanescu ii e teama de adversara din Liga Europa:

"Am datoria sa fiu sincer si sa spun ca in momentul de fata cum suntem putem avea probleme cu oricine. Va fi un lucru extraordinar pentru club, pentru ca vorbim de un alt grup de jucatori, mult mai tineri, si in alte conditii financiare mult mai putin apasatoare pentru club.

acum 46 luni (22 Jun 2017)

"Am datoria sa fiu sincer si sa spun ca in momentul de fata cum suntem putem avea probleme cu oricine. Cele doua echipe vor avea o dubla mansa in care vom putea sa le intelegem si mai bine nivelul, statutul, si probabil vom construi atunci si un plan. Daca noi reusim sa punem in loc anumiti jucatori pe care ii dorim cu siguranta", a spus Iordanescu, citat de News.ro.

El a mentionat ca are in cantonamentul din Slovenia 16-17 jucatori, iar multi dintre ei sunt jucatori foarte tineri, care au nevoie de timp. Iordanescu a precizat ca meciul de luni cu Trepca, pierdut cu scorul de 2-4 dupa ce Astra a condus cu 2-0, a avut utilitatea lui, desi lucrurile nu au decurs cum trebuie.

"Au fost probleme de alta natura, inca suferim un pic in ceea ce priveste varianta finala a lotului. Sunt foarte multi copii de la liga a doua, liga a treia, care au nevoie de timp. Vorbim de intinerire, de reconstructie. Din punct de vedere al contractului obligativitatea mea in primul sezon este sa reconstruiesc. Va fi un lucru extraordinar pentru club, pentru ca vorbim de un alt grup de jucatori, mult mai tineri, si in alte conditii financiare mult mai putin apasatoare pentru club. Financiar situatia este ok, trebuie sa ne completam din punct de vedere al lotului.

Formatia Astra Giurgiu va intalni in turul al doilea preliminar al Ligii Europa echipa care se va impune in confruntarea PFC Zire (Azerbaidjan) - FC Differdange (Luxemburg), din primul tur preliminar al competitiei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro