Lui Dacian Ciolos i se cere s-o remanieze si pe Elisabeta Lipa de la MTS: "Jalea asta de ministru incurajeaza furtul banului public, minciuna, hotia si mafia"

Lui Dacian Ciolos i se cere s-o remanieze si pe Elisabeta Lipa de la MTS:

Citeste si: Bellu si Bitang, pusi la zid nu doar de Maria Olaru: "Tortionari, niste gunoaie bipede care au intretinut ani de zile Auschwitz-ul de la lotul feminin"

acum 89 luni (7 Jul 2016)

Silvana Peng, mama gimnastei Asiana Peng, ii cere fostului comisar european s-o aiba in vedere si pe Elisabeta Lipa, care se afla la carma Ministerului Tineretului si Sportului. Jalea asta de ministru, Elisabeta Lipa, in afara de a incuraja delapidarea, furtul banului public, lipsa fair-play-ului, eschivarea, minciuna, hotia, mafia, mizeria si jaful (vedeti cazul FRG), vrea sa se asigure ca pune punct sportului romanesc . Mama lor de hoti!", a notat Peng, a carei fiica, Asiana, in varsta de 16 ani, a fost data afara din lotul olimpic de gimnastica in decembrie 2015.

Citeste si:

Bellu si Bitang, pusi la zid nu doar de Maria Olaru: "Tortionari, niste gunoaie bipede care au intretinut ani de zile Auschwitz-ul de la lotul feminin" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro