Ludovic Orban: Vom incepe consultari la Cotroceni pentru desemnarea candidatului PNL la functia de premier

Ludovic Orban: Vom incepe consultari la Cotroceni pentru desemnarea candidatului PNL la functia de premier

Liberalul a declarat ca seful Guvernului va demisiona, iar daca Victor Ponta va pleca din fruntea Guvernului, PNL va incepe consultarile la Cotroceni privind formarea unei noi majoritati si desemnarea unui candidat la functia de prim-ministru. Citeste si: Votul pentru MRU il trimite pe Victor Ponta in Opozitie Votul pentru numirea lui Mihai-Razvan Ungureanu la sefia Serviciului de Informatii Externe l-ar putea trimite, conjunctural, pe Victor Ponta in Opozitie, dupa ce principalul partener al PSD din coalitia de guvernare, liderul UNPR Gabriel Oprea, a anuntat ca parlamentarii sai voteaza "pentru".

acum 91 luni (28 Jun 2015)

Liberalul a declarat ca seful Guvernului va demisiona, iar daca Victor Ponta va pleca din fruntea Guvernului, PNL va incepe consultarile la Cotroceni privind formarea unei noi majoritati si desemnarea unui candidat la functia de prim-ministru. Vom incepe consultari la Cotroceni, din care se va degaja cum se poate construi o majoritate si un candidat la functia de premier care va fi desemnat sa formeze Guvernul", a declarat prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban.

La randul lui, copresedintele PNL Vasile Blaga a afirmat sambata, la Piatra Neamt, ca sustinerea din Parlament pentru numirea lui Mihai-Razvan Ungureanu in functia de premier poate constitui baza formarii unei noi majoritati.

"UDMR a anuntat ca sustine numirea, la fel si minoritatile si cei cinci parlamentari care au ramas la PMP, si UNPR, prin vocea domnului Gabriel Oprea va sustine nominalizarea lui Mihai-Razvan Ungureanu ca director al SIE.

Citeste si:

Votul pentru MRU il trimite pe Victor Ponta in Opozitie

Votul pentru numirea lui Mihai-Razvan Ungureanu la sefia Serviciului de Informatii Externe l-ar putea trimite, conjunctural, pe Victor Ponta in Opozitie, dupa ce principalul partener al PSD din coalitia de guvernare, liderul UNPR Gabriel Oprea, a anuntat ca parlamentarii sai voteaza "pentru".

Gabriel Oprea: L-am anuntat pe Victor Ponta ca sustin propunerea presedintelui la conducerea SIE

Prezent in emisiunea lui Mihai Gadea, prim-ministrul interimar Gabriel Oprea a vorbit, miercuri seara, despre propunerea presedintelui Klaus Iohannis la conducerea Serviciului de Informatii Externe.

PNL vrea convocarea plenului comun luni, pentru numirea lui Ungureanu la conducerea SIE

PNL cere convocarea de urgenta a plenului Parlamentului pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de director al Serviciu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro