Ludovic Orban l-a intampinat la intrarea in Bucuresti pe primarul din Sibiu care a mers pe jos 320 de kilometri. De ce a facut acest gest edilul din Copsa Mica

Ludovic Orban l-a intampinat la intrarea in Bucuresti pe primarul din Sibiu care a mers pe jos 320 de kilometri. De ce a facut acest gest edilul din Copsa Mica

La sosirea in Bucuresti, Mihalache a fost asteptat de liderul PNL, Ludovic Orban, dar si de parlamentarii PNL de Sibiu, Nicolae Neagu si Constantin Sovaiala, si de parlamentarul USR de Sibiu, Dan Barna. De dimineata pana seara a strabatut, localitate cu localitate, drumul de la Copsa Mica pans la Bucuresti, intr-o actiune disperata de a atrage atentia Guvernului si a opiniei publice asupra problemelor cu lipsa apei potabile cu care se confrunta locuitorii din Copsa Mica, de mai bine de 10 ani.

acum 80 luni (29 Sep 2017)

Primarul orasului Copsa Mica, Daniel Tudor Mihalache, a ajuns, vineri, la Bucuresti dupa 11 zile de mers pe jos catre Capitala. El a urmat un traseu de 320 de kilometri, fiind primit pe parcurs de mai multi primari din localitatile pe care le-a traversat.

La sosirea in Bucuresti, Mihalache a fost asteptat de liderul PNL, Ludovic Orban, dar si de parlamentarii PNL de Sibiu, Nicolae Neagu si Constantin Sovaiala, si de parlamentarul USR de Sibiu, Dan Barna.

"Presedintele PNL, domnul Ludovic Orban, mi-a facut o mare surpriza, asteptandu-ma impreuna cu parlamentarii PNL de Sibiu, Nicolae Neagu si Constantin Sovaiala si Dan Barna(USR) la intrarea in Bucuresti.

"Cred ca aceasta va fi mai grea, pentru ca ma voi intalni cu reprezentatii Administratiei Prezidentiale, Guvernului, Ministerului Mediului si Ministerul Apelor si Padurilor, de la care trebuie sa obtin sprijinul necesar finalizarii proiectului de apa si canalizare pentru care am pornit in pelerinajul acesta", a mai scris primarul.

"A mers pe jos 320 de kilometri, timp de 11 zile. De dimineata pana seara a strabatut, localitate cu localitate, drumul de la Copsa Mica pans la Bucuresti, intr-o actiune disperata de a atrage atentia Guvernului si a opiniei publice asupra problemelor cu lipsa apei potabile cu care se confrunta locuitorii din Copsa Mica, de mai bine de 10 ani. Nadajduiesc ca aceasta forma extrema de protest il va determina pe Ministrul Mediului sa iasa din starea de indolenta si nepasare si va acorda finantarea necesara pentru finalizarea lucrarilor la reteaua de apa si canal", a scris, la randul sau pe Faceboo, Ludovic Orban.

"Voi avea ocazia sa expun problema apei la Ministerul Mediului, sper, cu doamna ministru de fata", a mai spus primarul din Copsa Mica.

Primarul Daniel Tudor Mihalache, nemultumit de faptul ca institutia ar putea avea conturile blocate pentru ca... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro