Ludovic Orban: Ar fi o decizie neinspirata din partea lui Ciolos sa se mai apuce sa mai construiasca un partid. Ar fi o faramitare suplimentara

Ludovic Orban: Ar fi o decizie neinspirata din partea lui Ciolos sa se mai apuce sa mai construiasca un partid. Ar fi o faramitare suplimentara

Ludovic Orban a afirmat, in cadrul Congresului in care a fost ales presedinte, ca nu va accepta ca niciun stranier sa fie titularizat pe o functie pe care PNL poate sa numeasca oameni "merituosi" din randul liberalilor, chiar daca l-ar chema "Dacian", aluzia fiind facuta la faptul ca in campania pentru parlamentare PNL a ales sa mearga pe varianta promovarii lui Ciolos ca viitor premier al formatiunii.

acum 35 luni (2 Jul 2017)

"Ar fi o decizie neinspirata din partea domnului Ciolos sa se apuce sa mai construiasca un partid pe dreapta sau in zona ne-PSD.

Intrebat daca exista riscul ca un eventual partid fondat de catre Dacian Ciolos sa reduca electoratul PNL, Orban a raspuns negativ.

In privinta intrarii in PNL a lui Ciolos, Orban a spus ca nu l-a mai invitat pentru ca deja exista o invitatie facuta. "Stie ca este invitat asa ca poate oricand sa se inscrie in PNL", a precizat Orban.

Fostul premier Dacian Ciolos l-a felicitat, pe 17 iunie, pe Ludovic Orban pentru alegerea in functia de presedinte al PNL, dorindu-i inspiratie in "efortul de a intari acest partid in jurul valorilor liberalismului autentic de care Romania are atata nevoie". Ii doresc mult succes si inspiratie in efortul de a intari acest partid in jurul valorilor liberalismului autentic de care Romania si scena politica au atata nevoie", a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

Ludovic Orban a afirmat, in cadrul Congresului in care a fost ales presedinte, ca nu va accepta ca niciun stranier sa fie titularizat pe o functie pe care PNL poate sa numeasca oameni "merituosi" din randul liberalilor, chiar daca l-ar chema "Dacian", aluzia fiind facuta la faptul ca in campania pentru parlamentare PNL a ales sa mearga pe varianta promovarii lui Ciolos ca viitor premier al formatiunii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro