Lucruri inedite despre cele mai indragite filme de Craciun

Pe masura ce sarbatorile de iarna se apropie, oamenii incep sa revada filmele de Craciun sau au sansa sa le urmareasca pe micile ecrane, televiziunile redifuzandu-le, asa cum e cazul postului Pro TV, care a transmis pentru a noua oara seria "Home Alone/ Singur acasa". Acesta a ajuns numarul unei linii erotice, iar Disney a incercat sa il cumpere si sa il inchida Inainte ca studiourile Disney sa scoata scena din cauza reclamatiilor venite din partea parintilor, a existat un moment in care personajul interpretat de Tim Allen, Scott Calvin, isi ia fiul de la fosta sotie si face o gluma despre o linie de telefonie erotica. Printre cazurile notabile se numara si cel al unor baieti, in varsta de noua ani, care le-au adaugat 500 de dolari parintilor la factura telefonica si al unei fete care a vorbit de 250 de dolari si care a avut nevoie de consiliere psihologica din cauza a ceea ce a auzit in timpul acelei convorbiri.

acum 56 luni (18 Dec 2014)

Pe masura ce sarbatorile de iarna se apropie, oamenii incep sa revada filmele de Craciun sau au sansa sa le urmareasca pe micile ecrane, televiziunile redifuzandu-le, asa cum e cazul postului Pro TV, care a transmis pentru a noua oara seria "Home Alone/ Singur acasa". Ralphie din filmul "A Christmas Story/ Poveste de Craciun" a avut o aparitie si in "Elf"

Actorul Peter Billingsley, copilul-vedeta care l-a interpretat pe Ralphie in filmul "A Christmas Story/ Poveste de Craciun" (1983), a avut o aparitie scurta, neconsemnata in filmul "Elf" (2003). De Craciun chiar puteti locui in casa din filmul "A Christmas Story/ Poveste de Craciun"

Casa din filmul "A Christmas Story/ Poveste de Craciun" este reala si a fost pastrata drept muzeu, care este deschis pe tot parcursul anului. Castigatorul obtine dreptul de a aduce cu el un grup de patru persoane, iar in dimineata zilei de Craciun, cadourile din film sunt deschise in sufrageria casei, printre acestea aflandu-se si doua pistoale BB. In acest an, 51 de persoane au participat la licitatia de pe Ebay, castigatorul oferind putin peste sase milioane de dolari. Acesta a ajuns numarul unei linii erotice, iar Disney a incercat sa il cumpere si sa il inchida

Inainte ca studiourile Disney sa scoata scena din cauza reclamatiilor venite din partea parintilor, a existat un moment in care personajul interpretat de Tim Allen, Scott Calvin, isi ia fiul de la fosta sotie si face o gluma despre o linie de telefonie erotica. Atunci cand fosta partenera de viata, Laura Calvin Miller, ii da un biletel cu numarul de telefon al noii sale soacre, pe care trebuie sa o sune in caz de urgenta, Calvin priveste foaia de hartie si glumeste: "1-800-SPANK-ME (plesneste-ma - trad.)? Printre cazurile notabile se numara si cel al unor baieti, in varsta de noua ani, care le-au adaugat 500 de dolari parintilor la factura telefonica si al unei fete care a vorbit de 250 de dolari ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro