Lucrarile de pe bulevardul Liviu Rebreanu sufoca Bucurestiul. De ce se lucreaza cu dificulate in aceasta zona

Lucrarile de pe bulevardul Liviu Rebreanu sufoca Bucurestiul. De ce se lucreaza cu dificulate in aceasta zona

Lucrarile de pe Bulevardul Liviu Rebreanu, demrate in urma cu circa patru ani, par sa bata pasul pe loc, iar Ion Dedu, seful Directiei de Transporturi din cadrul Primariei Capitalei explica ce se intampla: "In acest moment, lucrarile sunt conditionate de exprorieri.

acum 106 luni (29 Jun 2015)

Lucrarile de pe Bulevardul Liviu Rebreanu, demrate in urma cu circa patru ani, par sa bata pasul pe loc, iar Ion Dedu, seful Directiei de Transporturi din cadrul Primariei Capitalei explica ce se intampla:

"In acest moment, lucrarile sunt conditionate de exprorieri.

Gazon intre sinele de tramvai si statii distruse inainte de inaugurare

Iarna trecuta, muncitorii au montat intre sinele de tramvai gazon, insa din cauza faptului ca pe aici inca nu circula tramvaiul, bucurestenii care locuiesc in acesta zona si-au facut, din loc in loc, poteci pe gazon, pe unde traverseaza, in lipsa trecerilor de pietoni. De asemenea, in cadrul lucrarilor de modernizare si reabilitare executate pe bulevard au fost amenajate statii de tramvai moderne, dar acestea sunt deja vandalizate, inainte de inaugurarea bulevardului.

Lucrarile de pe bulevardul Liviu Rebreanu au inceput in anul 2011, iar costurile se ridica la circa 17 milioane de euro, cuprinzand, printre altele, refacerea partii carosabile, amplasarea mobilierului urban si reamenajarea liniei de tramvai. Primele fasii de gazon au fost amplasate pe bulevard pe 6 noiembrie 2014, urmand sa fie pus gazon in viitorul apropiat si intre sinele de tramvai ce pornesc din fata statiei de metrou Titan.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro