Lucky Studio- videochatul iesean la care se lucreaza relaxat - un interviu cu administratorul Lucky Studio din Iasi

Lucky Studio- videochatul iesean la care se lucreaza relaxat - un interviu cu administratorul Lucky Studio din Iasi

Spre deosebire de alte joburi normale din Iasi, la videochatul nostru, fetele isi pot face singure programul, adica sa aiba ture de zi sau de noapte. Ele pot sa cante, sa danseze, sa asculte muzica si sa comunice liber cu admiratorii lor. In plus, parerea mea este ca, la Lucky Studio, ca nu prea au cum sa apara motive de cearta. De Lucky Studio am auzit ca sunt seriosi, pacat ca eu nu mai am varsta sa ma palca barbatii ca m-as duce si eu la interviu.

acum 62 luni (1 Oct 2014)

La randul sau, si videochatul aduce castiguri banesti insemnate. Pentru a intelege daca fetele care lucreaza in acest domeniu sunt la fel de stresate ca cei care au meserii obisnuite, i-am cerut parerea domnisoarei Claudia, manager la Lucky Studio din Iasi. Cat de mult trebuie sa lucreze pentru banii lor?

Manager Lucky Studio: Modelele noastre sunt libere sa lucreze atat cat vor ele. Spre deosebire de alte joburi normale din Iasi, la videochatul nostru, fetele isi pot face singure programul, adica sa aiba ture de zi sau de noapte. Parerea mea este ca acest lucru le avantajeaza foarte mult si ca ele sunt extrem de multumite.

Cat de obositoare sunt aceste 8 ore de lucru in videochat? Efortul nu e mare pentru ca modelele nu sunt obligate de nimeni sa stea ore in sir in picioare sau pe un scaun, in fata calculatorului. La Lucky Studio, chiar le incurajam sa fie cat mai inventive si sa-si faca jobul cat mai distractiv. Ele pot sa cante, sa danseze, sa asculte muzica si sa comunice liber cu admiratorii lor. In plus, vorbind mereu cu oameni noi pe internet, nu prea au cum sa se plictiseasca. Parerea mea este ca asta le ajuta sa lucreze fara prea multa oboseala la videochat.

Toate modelele de la Lucky Studio se inteleg intre ele sau mai exista si certuri, ca intre fete?

Noi ne incurajam modelele sa se comporte cat mai frumos cu colegele de lucru. In plus, parerea mea este ca, la Lucky Studio, ca nu prea au cum sa apara motive de cearta.

Imediat cum se termina tura la videochat, fetele pot merge in cluburile din Iasi, la piscina sau la shopping. Spre deosebire de fetele care au un serviciu normal, modelele de la Lucky Studio pot cheltui mult mai mult pentru relaxarea lor. Videochatul le ofera o viata plina de lucruri bune si parerea mea e ca aceasta este o sansa unica pentru ele. Iti vine sa-ti suni toti prietenii si sa le dai o prajitura. Mie imi merge bi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro