Lucian Bute nu vrea sa se retraga din box, desi a pierdut din nou sansa la un titlu mondial. Boxerul isi ia doua luni de pauza

Boxerul roman Lucian Bute, invins prin KO in reprize a cincea de columbianul Eleider Alvarez, vineri seara la Quebec (Canada), intr-un meci la categoria semigrea, a precizat ca are nevoie de o perioada de reflectie inainte de a lua o decizie in privinta viitorului carierei sale pugilistice.

acum 63 luni (25 Feb 2017)

Boxerul roman Lucian Bute, invins prin KO in reprize a cincea de columbianul Eleider Alvarez, vineri seara la Quebec (Canada), intr-un meci la categoria semigrea, a precizat ca are nevoie de o perioada de reflectie inainte de a lua o decizie in privinta viitorului carierei sale pugilistice. Insa poate ca, dupa una sau doua luni de repaus, nu voi mai avea dorinta de a continua", a afirmat fostul campion mondial la finalul meciului, potrivit Agerpres.

Bute a recunoscut ca a fost surprins Alvarez cu lovitura de dreapta la figura care l-a trimis la podea si nu crede ca aceasta a fost cea mai grea infrangere din cariera sa. Am acum nevoie insa de o pauza", a mai spus boxerul roman, care a tinut sa-l felicite, totodata, pe columbian pentru victoria sa.

Eleider Alvarez a declarat, la randul sau, ca aceasta este "cea mai frumoasa victorie de la debutul carierei" sale.

Lucian Bute, care va implini 37 de ani pe 28 februarie, a suferit vineri a patra sa infrangere din cariera profesionista (2 KO), care mai cuprinde 32 de victorii (25 KO) si un meci egal. Fost campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Bute nu are nicio victorie in ultimele sale trei meciuri, pierzand doua (cu James DeGale) si terminand altul al egalitate (cu Badou Jack). ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro