Lucian Bute nu se gandeste la retragere. Ce planuri are fostul campion mondial pentru anul viitor

Lucian Bute ar fi trebuit sa boxeze pe 6 decembrie, la Montreal, cu Roberto Bolonti, la categoria semigrea, insa meciul a fost amanat din cauza unei accidentari suferite de pugilistul roman la spate.

acum 72 luni (27 Nov 2014)

Lucian Bute ar fi trebuit sa boxeze pe 6 decembrie, la Montreal, cu Roberto Bolonti, la categoria semigrea, insa meciul a fost amanat din cauza unei accidentari suferite de pugilistul roman la spate. Aceasta accidentare a fost speculata de oamenii din lumea boxului drept o dovada in plus ca Bute se apropie tot mai mult de finalul carierei. Nemultumit de zvonurile aparute in ultima vreme, boxerul roman a tinut sa lamureasca situatia sa.

''Am auzit mai multe zvonuri in ultimele zile, dar pot sa va spun ca nu ma voi retrage, iar Freddie Roach este in continuare antrenorul meu'', a precizat Bute, care a oferit detalii si despre accidentarea care l-a impiedicat sa boxeze pe 6 decembrie.

''Nu sunt un doctor, dar stiu ca ma doare, a spus boxerul de 34 de ani. Resimt dureri, pot merge, pot intra in masina, dar starea de sanatate nu imi permite sa boxez la suta la suta din capacitate. Faceam un sparring si eram in runda a opta cand am simtit o durere, a relatat Bute accidentarea sa din data de 15 noiembrie.

Desi nu s-a refacut dupa aceasta accidentare, romanul isi propune sa revina cat mai repede in ring si asteapta ca anul 2015 sa ii aduca forta necesara pentru a-si onora partidele antamate pana acum. Acum voi avea o perioada de pauza pentru a ma reface fizic si mental.

La inceputul lui 2014, Bute a fost invins de canadianul de origine haitiana Jean Pascal, la puncte. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro