Lucaci, dupa ce Romica Jurca l-a acuzat ca a dat-o afara din TVR: A venit la TVR din ordinul Elenei Ceausescu

Romica Jurca, fosta prezentatoare a rubricii Meteo a Societatii Romane de Televiziune (SRTv), a anuntat in luna februarie ca nu i-a mai fost prelungit contractul cu TVR, acuzandu-l pe Claudiu Lucaci, care la momentul respectiv era director al Directiei Stiri, ca nu a mai dorit ca aceasta sa continue colaborarea cu Televiziunea Romana. Romica Jurca: "Nu mai am contract cu TVR, deoarece nu mai vrea Claudiu Lucaci" "Nu mai am contract cu TVR, deoarece nu mai vrea directorul Directiei Stiri, Claudiu Lucaci (...) Astfel de intentii a avut de cand a ajuns sef la Stiri, iar de fiecare data motiva ca , ceea ce era si este o foarte mare minciuna (...) Consiliul de Administratie a aprobat sa fiu mentinuta in TVR si sa mi se incheie alt contract.

acum 88 luni (26 May 2015)

Romica Jurca, fosta prezentatoare a rubricii Meteo a Societatii Romane de Televiziune (SRTv), a anuntat in luna februarie ca nu i-a mai fost prelungit contractul cu TVR, acuzandu-l pe Claudiu Lucaci, care la momentul respectiv era director al Directiei Stiri, ca nu a mai dorit ca aceasta sa continue colaborarea cu Televiziunea Romana.

La randul sau, Lucaci a respins acuzatiile, iar Televiziunea Romana a spus ca din cauza situatiei financiare dificile a institutiei s-a renuntat la colaborarea cu mai multi colaboratori ai Directiei Stiri, intre care si Romica Jurca, conform relatarilor din presa de la momentul respectiv, arata Mediafax.

Recent, Romica Jurca a reluat acuzatiile la adresa lui Claudiu Lucaci, sustinand intr-o emisiune la Antena Stars ca acesta a vrut sa o inlature de la rubrica Meteo inca de cand a devenit sef al Stirilor TVR. Romica Jurca: "Nu mai am contract cu TVR, deoarece nu mai vrea Claudiu Lucaci"

"Nu mai am contract cu TVR, deoarece nu mai vrea directorul Directiei Stiri, Claudiu Lucaci (...) Astfel de intentii a avut de cand a ajuns sef la Stiri, iar de fiecare data motiva ca , ceea ce era si este o foarte mare minciuna (...) Consiliul de Administratie a aprobat sa fiu mentinuta in TVR si sa mi se incheie alt contract.

De cealalta parte, Claudiu Lucaci a scris un comentariu pe contul sau de Facebook, in care respinge acuzatiile aduse de Romica Jurca, numind-o "pensionara" care "a profitat de toate regimurile pentru a insela increderea oamenilor". Claudiu Lucaci: "A inceput sa colaboreze cu TVR prin ordin de la Elena Ceausescu"

"Sunt o resursa de cunoastere si informatie. Claudiu Lucaci: "A renuntat cu placere la TVR cand a descoperit ca poate face si mai multi bani la alta televiziune"

Dupa 1990, s-a transformat in specialist meteo. Le-a aratat colegilor sai ca, indiferent de puterea politica, de regimul c... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro