Lovitura pentru Top Gear: Clarkson, Hammond si May vor avea propria emisiune pe Internet

Fostele vedete ale emisiunii britanice Top Gear, Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond vor avea propriul show, pe Internet, după despărțirea de BBC. Pe de altă parte, noul Top Gear de la BBC va avea noi prezentatori, printre aceștia fiind vehiculat și numele pilotului de curse Jenson Button.

acum 46 luni (31 Jul 2015)

Fostele vedete ale emisiunii britanice Top Gear, Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond vor avea propriul show, pe Internet, după despărțirea de BBC.

Clarkson, Hammond și May, tridentul care a făcut istorie la Top Gear, și-au găsit un nou angajament, după scandalul care a dus la ruperea relațiilor cu BBC, producătorul Top Gear. Pe ce model va fi introdus

Numele noului show nu a fost incă făcut oficial, insă emisiunea va debuta cam in aceeași perioadă cu noua serie Top Gear.

Semnarea contractelor a fost anunțată de către cei trei prezentatori pe conturile lor de Twitter. O altă veste pentru fanii seriei Top Gear și, in special ai lui Clarkson, este faptul că noului proiect i se va alătura și fostul producător al emisiunii de la BBC, Andy Wilman.

Clarkson și colegii săi au fost curtați de nume mari din televiziune, insă, din cauza unei clauze de confidențialitate cu postul public britanic, ei nu au putut semna niciun contract.

Pe de altă parte, noul Top Gear de la BBC va avea noi prezentatori, printre aceștia fiind vehiculat și numele pilotului de curse Jenson Button.

Citește și RECORD de viteză pe Transfăgărășan. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro