Loteria Fiscala: bonurile de 238 de lei emise in 6 aprilie sunt castigatoare. Cum puteti revendica premiul

Loteria Fiscala: bonurile de 238 de lei emise in 6 aprilie sunt castigatoare. Cum puteti revendica premiul

Cum se revendica premiul Depunerea cererilor de revendicare a premiului, de catre detinatorii de bonuri castigatoare, se realizeaza incepand de astazi (prima zi dupa efectuarea extragerii) timp de 30 de zile, prin depunerea in original a bonului fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF, acest termen reprezentand termen de decadere din dreptul de revendicare a premiului.

acum 72 luni (22 May 2016)

Fondul de premiere pentru extragerea lunara este de 1.000.000 de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Mai exact, dupa centralizarea bonurilor castigatoare, daca numarul acestora este mai mare de 100, va fi organizata cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri castigatoare.

Rezultatele extragerii sunt postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (mfinante.ro), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (anaf.ro) si al Loteriei Romane (loto.ro) pentru o perioada de minimum 30 de zile. Cum se revendica premiul

Depunerea cererilor de revendicare a premiului, de catre detinatorii de bonuri castigatoare, se realizeaza incepand de astazi (prima zi dupa efectuarea extragerii) timp de 30 de zile, prin depunerea in original a bonului fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF, acest termen reprezentand termen de decadere din dreptul de revendicare a premiului.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii precum si numarul de ordine).

In situatia in care, dupa finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista centralizatoare cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1.000.000 lei este impartit persoanelor care le-au depus, dupa verificarea autenticitatii bonurilor castigatoare.

Daca in urma centralizarii listei bonurilor fiscale pentru care s-au revendicat premiile, se constata depasirea numarului de maximum 100 de cereri de revendicare, va fi organizata a doua extragere in vederea determinarii a 100 de castigatori.

In cazul realizarii celei de a doua etape de selectie in cadrul Lot... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro