Loteria bonurilor poate aduce castiguri derizorii

Numarul castigatorilor de la Loteria bonurilor fiscale poate ajunge suficient de mare, astfel incat valoarea premiului incasat de fiecare sa descurajeze romanii sa nu mai participe la extragerile viitoare. In cererea de revendicare a premiului, castigatorul va completa datele personale de identificare, contul bancar in care doreste virarea banilor si informatii de pe bonul fiscal, precum numarul si valoarea acestuia, data emiterii, numele firmei, codul de identificare fiscala (CIF) si adresa la care este instalata casa de marcat care a emis bonul respectiv.

acum 101 luni (14 Apr 2015)

Numarul castigatorilor de la Loteria bonurilor fiscale poate ajunge suficient de mare, astfel incat valoarea premiului incasat de fiecare sa descurajeze romanii sa nu mai participe la extragerile viitoare.

Valoarea premiilor ce vor fi incasate de romanii participanti la prima extragere din loteria bonurilor desfasurata luni se va situa in jurul valorii de 20-30 de lei, aceasta daca toti detinatorii bonurilor castigatoare le vor depune arata calcule facute de "Romania libera" pe baza primelor informatii detinute.

In prezent nu se cunoaste numarul celor care vor participa la aceasta prima editie a loteriei, caci bonurile castigatoare impreuna cu cererile aferente pot fi depuse in 30 de zile la unitatile ANAF.

Operatorii de plati electronice au prezentat ieri primele informatii privind platile electronice facute la POS in ziua si la valorile nominalizate drept castigatoare in urma extragerii. Potrivit Visa, in data de 7 februarie 2015 (data in care au fost emise bonurile castigatoare) au avut loc peste 2.050 de plati cu cardul, tranzactii cu cardul, fiecare cu o valoare cuprinsa intre 6 si 6,99 lei (valori intre care se situeaza bonurile norocoase conform extragerii).

Cum VISA detine o cota de piata de aproximativ 60%, diferenta fiind reprezentata de cardurile emise sub sigla Master Card, iar platile cu cardul reprezinta aproximativ 10% din total, rezulta ca exista potential 35.000 de bonuri fiscale castigatoare. Milionul de lei pus la bataie de catre Fisc cu titlul de premii semnifica ca in medie se va primi 28 de lei pentru fiecare bon. Participantii la loterie trebuie sa depuna in original bonul fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF. In cererea de revendicare a premiului, castigatorul va completa datele personale de identificare, contul bancar in care doreste virarea banilor si informatii de pe bonul fiscal, precum numarul si valoarea acestuia, d... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro