Loteria Bonurilor Fiscale. Duminica, 19 iulie, va avea loc o noua extragere, cu bonuri din perioada 1-30 iunie

Loteria Bonurilor Fiscale. Duminica, 19 iulie, va avea loc o noua extragere, cu bonuri din perioada 1-30 iunie

Numarul bonurilor fiscale validate de administratiile fiscale care au fost luate in considerare la stabilirea valorii unui premiu a fost de 17.902, astfel incat, dupa impartirea fondului de premiere la numarul total al bonurilor fiscale castigatoare revendicate in termen, a rezultat un premiu cu o valoare de 56 de lei.

acum 63 luni (16 Jul 2015)

Aceasta va fi prima extragere ordinara, lunara, reglementata de prevederile Ordonantei de urgenta nr.

Pana in prezent au fost organizate in cadrul Loteriei bonurilor fiscale doua extrageri ocazionale, prima in data de 13 aprilie 2015, iar cea de a doua in data de 28 iunie 2015. Premiul de la prima extragere: 56 de lei

Ministerul Finantelor a platit in data de 13 iulie castigurile aferente extragerii ocazionale a Loteriei Bonurilor Fiscale organizate in data de 13 aprilie.

Fondul de premiere alocat extragerii a fost de 1.000.000 de lei, iar numarul total cereri de revendicare inregistrate in vederea incasarii premiilor a fost de 18.215.

"In urma verificarilor preliminare realizate de catre administratiile fiscale, s-a constatat ca un numar de 313 cereri nu indeplinesc conditiile de validare a bonurilor fiscale, prevazute de Ordonanta Guvernului nr.

Numarul bonurilor fiscale validate de administratiile fiscale care au fost luate in considerare la stabilirea valorii unui premiu a fost de 17.902, astfel incat, dupa impartirea fondului de premiere la numarul total al bonurilor fiscale castigatoare revendicate in termen, a rezultat un premiu cu o valoare de 56 de lei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro