Loteria Bonurilor Fiscale. Bonurile in valoare de 509 lei emise in 1 iunie sunt castigatoare. Cum revendicati premiul

Loteria Bonurilor Fiscale. Bonurile in valoare de 509 lei emise in 1 iunie sunt castigatoare. Cum revendicati premiul

Cum se revendica premiul Depunerea cererilor de revendicare a premiului, de catre detinatorii de bonuri castigatoare, se realizeaza incepand de luni (prima zi dupa efectuarea extragerii) timp de 30 de zile, prin depunerea in original a bonului fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF, acest termen reprezentand termen de decadere din dreptul de revendicare a premiului.

acum 90 luni (19 Jul 2015)

Duminica, 19 iulie, a avut loc o noua extragere a bonurilor fiscale emise in perioada 1-30 iunie 2015, in urma careia au iesit castigatoare bonurile cu valori cuprinse intre 509 si 509,99 lei emise in data de 1 iunie.

Fondul de premiere pentru extragerea lunara este de 1.000.000 de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Mai exact, dupa centralizarea bonurilor castigatoare, daca numarul acestora este mai mare de 100, va fi organizata cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri castigatoare.

Rezultatele extragerii sunt postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (mfinante.ro), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (anaf.ro) si al Loteriei Romane (loto.ro) pentru o perioada de minimum 30 de zile. Cum se revendica premiul

Depunerea cererilor de revendicare a premiului, de catre detinatorii de bonuri castigatoare, se realizeaza incepand de luni (prima zi dupa efectuarea extragerii) timp de 30 de zile, prin depunerea in original a bonului fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF, acest termen reprezentand termen de decadere din dreptul de revendicare a premiului.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii precum si numarul de ordine).

Fiecare unitate teritoriala ANAF, la care se depun bonurile fiscale castigatoare in prima etapa de selectie, va elibera o copie a acestora cu mentiunea "conform cu originalul", pe care va fi scris numarul unic de inregistrare.

In situatia in care, dupa finalizarea perioadei de depunere a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro