Loteria Bonurilor Fiscale: bonurile de 312 lei emise in 11 ianuarie sunt castigatoare

Loteria Bonurilor Fiscale: bonurile de 312 lei emise in 11 ianuarie sunt castigatoare

Cum se revendica premiul Depunerea cererilor de revendicare a premiului, de catre detinatorii de bonuri castigatoare, se realizeaza incepand de maine (prima zi dupa efectuarea extragerii) timp de 30 de zile, prin depunerea in original a bonului fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.

acum 101 luni (21 Feb 2016)

Duminica, 21 februarie, a avut loc a doua extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale din 2016, la care au participat bonurile emise in perioada 1-31 ianuarie, in urma careia au iesit castigatoare bonurile cu valori cuprinse intre 312 si 312,99 lei emise in data de 11 ianuarie.

Fondul de premiere pentru extragerea lunara este de un milion de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Mai exact, dupa centralizarea bonurilor castigatoare, daca numarul acestora este mai mare de 100, va fi organizata cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri castigatoare. Cum se revendica premiul

Depunerea cererilor de revendicare a premiului, de catre detinatorii de bonuri castigatoare, se realizeaza incepand de maine (prima zi dupa efectuarea extragerii) timp de 30 de zile, prin depunerea in original a bonului fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii precum si numarul de ordine).

In situatia in care, dupa finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista centralizatoare cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de un milion de lei este impartit persoanelor care le-au depus, dupa verificarea autenticitatii bonurilor castigatoare.

Daca, in urma centralizarii listei bonurilor fiscale pentru care s-au revendicat premiile, se constata depasirea numarului de maximum 100 de cereri de revendicare, va fi organizata a doua extragere in vederea determinarii a 100 de castigatori.

In cazul realizarii cele... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro