Loteria bonurilor fiscale 19 iulie. Care este bonul CASTIGATOR

Cei care au bonuri caştigătoare trebuie să depună cererile de revendicare in maxim 30 de zile de la extragere, incepand chiar cu ziua următoare acesteia, cu bonului fiscal caştigător in original, alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF. Un bon fiscal este considerat caştigător doar dacă indeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine).

acum 103 luni (20 Jul 2015)

UPDATE: In urma extragerii, bonurile caștigătoare sunt cele cu valoarea de 509 lei. Fondul de premiere pentru bonurile emise in luna iunie este de un milion de lei și vor fi desemnați maximum 100 de caștigători, potrivit Ministerului Finanțelor Publice. După centralizarea bonurilor caştigătoare, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri caştigătoare, se arată intr-un comunicat al Finanţelor.

Citește și: Cați romani intră in cursa pentru a doua ediție a Loteriei bonurilor fiscale

Extragerea va avea două etape, astfel că in prima se va extrage o bilă reprezentand ziua emiterii bonului, iar apoi vor fi trase trei bile pentru valoarea bonului, care poate fi intre 1 şi 999 lei.

Rezultatele vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al CN Loteria Romană (CNLR), pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cei care au bonuri caştigătoare trebuie să depună cererile de revendicare in maxim 30 de zile de la extragere, incepand chiar cu ziua următoare acesteia, cu bonului fiscal caştigător in original, alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat caştigător doar dacă indeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine).

Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale caştigătoare in prima etapă de selecţie, va elibera o copie a acestora cu menţiunea "conform cu originalul", pe care va fi scris numărul unic de inregistrare. Vezi noile reguli

Pentru asigurarea tran... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro