Lora se retrage de la Eurovision 2017: ce a determinat-o pe cantareata sa ia aceasta decizie

Critica la adresa TVR "Am decis, impreuna cu casa de discuri si managementul meu sa ma retrag din competitia pentru Eurovision. Amintim ca Romania a fost descalificata in 2016 de la Eurovision din cauza datoriilor de peste 10 milioane de euro pe care Televiziunea Romana le avea la European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociatie a televiziunilor publice din lume si totodata organizatorul competitiei muzicale.

acum 82 luni (2 Feb 2017)

Critica la adresa TVR

"Am decis, impreuna cu casa de discuri si managementul meu sa ma retrag din competitia pentru Eurovision. Piesa este, cu siguranta, un hit, fiind compusa de DaBeatFreaks, un grup de producatori ce au scris piese pentru artisti precum Sean Paul, Dizzee Rascal sau Meghan Trainor", a declarat Lora pentru Mediafax.

Piesa "I know", cu care artista a intrat in concurs, este compusa de doi dintre cei mai cunoscuti compozitori britanici, DaBeatFreaks si are un sound modern si matur, aliniat la cerintele muzicale europene ale anului 2017.

Reactia TVR: "Regret retragerea unei piese bune, care avea cu siguranta sanse sa acceada in finala"

UPDATE TVR a trimis un comunicat de presa in care a dat detalii despre retragerea Lorei.

Organizatorii Eurovision Romania au luat act de retragerea din preselectie a piesei "I know", interpretata, in concurs, de Lora, anunta postul public.

Printr-o adresa adresata organizatorilor Selectiei Nationale 2017, reprezentantii Mediapro Music au transmis solicitarea de retragere din concurs, fara a mentiona motivele care au stat la baza deciziei, multumind insa "intregii echipe TVR pentru profesionalismul de care a dat dovada si pentru sustinerea oferita".

"Piesa Lorei este una dintre melodiile scrise de cei noua compozitori straini care au avut incredere in preselectia organizata de Televiziunea Romana, anul acesta", a declarat Iuliana Marciuc, producatorul Eurovision Romania.

Cand se va sti reprezentantul Romaniei

In perioada 27 - 29 ianuarie Televiziunea Romana a organizat preselectii in cadrul carora juriul, format din Luminita Anghel, Paula Seling, Ovi Jacobsen, Adrian Romcescu si Andrei Tudor, a ascultat toate cele 74 de piese inscrise in Selectia Nationala Eurovision 2017, iar inregistrarile auditiilor vor fi duifuzate intr-o serie de emisiuni la TV... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro