London Stock Exchange lanseaza un centru de servicii in Bucuresti si a inceput procesul de recrutare. Ce beneficii ofera

London Stock Exchange lanseaza un centru de servicii in Bucuresti si a inceput procesul de recrutare. Ce beneficii ofera

Noul centru va angaja personal pentru compania de servicii comune a Grupului, Business Services Ltd (BSL), care furnizeaza servicii in domeniul tehnologiilor, servicii de date si functii de suport corporativ pentru entitatile Grupului la nivel mondial, incluzand London Clearing House, Borsa Italiana si FTSE Russel.

acum 70 luni (3 May 2018)

Noul centru va angaja personal pentru compania de servicii comune a Grupului, Business Services Ltd (BSL), care furnizeaza servicii in domeniul tehnologiilor, servicii de date si functii de suport corporativ pentru entitatile Grupului la nivel mondial, incluzand London Clearing House, Borsa Italiana si FTSE Russel. Noua facilitate LSEG va recruta initial 200 de angajati, care vor completa operatiunile unui centru din Colombo, Sri Lanka, care are 480 de angajati.

Ce ofera compania

"Cautam oameni curiosi din punct de vedere intelectual, interesati de imaginea mai larga a modului in care industria tehnologica evolueaza, gata sa puna intrebari dificile si sa se ocupe de scenarii complicate", se arata intr-un anunt al companiei citat de profit.ro.

"Maximizam potentialul fiecarui angajat prin dezvoltarea personala, printr-o gama larga de instrumente de invatare, atat formale, cat si informale. Noi credem in remunerarea cu salarii competitive si o serie de beneficii atractive, cum ar fi:

o Pensia suplimentara pentru Pilonul 3

o 25 de zile de vacanta pe an

o Asigurare medicala privata

o Politica de asigurare de viata a grupului

o Tichete de masa", este mesajul companiei. Romania ofera o forta de munca bine calificata, un sistem de educatie puternic si o infrastructura buna. Am fost incantati de primirea calduroasa a Guvernului Romaniei, a agentiei Invest Romania si a comunitatii locale de afaceri.

La randul sau, Stefan-Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, a spus: "Suntem incantati ca Grupul London Stock Exchange a ales Romania pentru unul dintre amplasamentele sale strategice, creand peste 200 de locuri de munca calificata in Bucuresti. Angajamentul pe termen lung fata de tara noastra consolideaza, de asemenea, dezvoltarea capacitatilor in... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro