Locuri unde am facut-o

Locuri unde am facut-o

Dimineata inainte de lucru, seara inainte de somn, in zilele ploioase in care nu poti sa iesi din casa, in zilele fierbinti in care te topesti, pe plaja sau in hotel, in parc, pe malul lacului, pe banca sau pe iarba, pana si la coada la supermarket (in serile alea in care e atat de plin nu pentru ca e Craciunul, ci pentru ca toata lumea a terminat lucrul la 8 si magazinul se inchide la 9, iar in aer pluteste disperarea).

acum 76 luni (26 May 2016)

>

De cele mai multe ori, oamenii aleg dormitorul pentru actiunea asta. Eu, de exemplu, am facut-o de nenumarate ori in bucatarie, in fata aragazului, in timp ce asteptam sa fiarba ceva, de obicei laptele sau ceaiul. Si de fiecare data au dat in foc si laptele, si ceaiul, pentru ca uneori, atunci cand faci asta, e posibil sa te duci pe o alta planeta mai misto. Am mai facut-o in lift, in cada, la birou (pe ascuns), pe terase, la cafea, am facut-o-n aeroport, in sala de asteptare a unei clinici, in masina, chiar si-n avion (desi mor de frica acolo, dar iti ia mintea de la alte ganduri).

Am facut-o in timp ce imi faceam exercitiile de gimnastica pentru spate (pe care evident nu le mai faceam cum trebuia), in timp ce curatam niste cartofi, in timp ce rupeam pastaile de mazare si, oricat ar suna de ciudat, am facut-o in timp ce ma uscam pe par (aici e un pic mai complicat, trebuie sa fii atent sa nu te arzi cu foehnul). Dimineata inainte de lucru, seara inainte de somn, in zilele ploioase in care nu poti sa iesi din casa, in zilele fierbinti in care te topesti, pe plaja sau in hotel, in parc, pe malul lacului, pe banca sau pe iarba, pana si la coada la supermarket (in serile alea in care e atat de plin nu pentru ca e Craciunul, ci pentru ca toata lumea a terminat lucrul la 8 si magazinul se inchide la 9, iar in aer pluteste disperarea).

In liceu, de exemplu, am facut-o inclusiv pe drumul spre scoala, ba chiar si in timp ce urcam scarile spre clasa mea, motiv pentru care intr-o zi m-am impiedicat si am fost la un pas sa-mi rup gatul. De asemenea, in copilarie am mai facut-o de nenumarate ori pe ascuns, dupa ora de stingere, sub patura, cu o lanterna aprinsa.

Am facut-o si in camera cu alti oameni, sincer nu am fost niciodata deranjata de zgomote, de discutii, de muzica data tare sau de un televizor deschis, ba chiar putea sa se si vorbeasca cu mine si cred ca eram in stare si sa raspund fara sa-mi pierd concentrarea.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro