Locul unde SEXUL a invins COMUNISMUL: Cartierul ROSU din Hong Kong | GALERIE FOTO

Locul unde SEXUL a invins COMUNISMUL: Cartierul ROSU din Hong Kong | GALERIE FOTO

De altfel, Wan Chai este supranumit "inima orasului", rezumand perfect stilul de viata din Hong Kong: apartamente de lux, hoteluri de cinci stele, mall-uri, cladiri de birouri etc.

acum 72 luni (6 Nov 2014)

Probabil nu multa lume a auzit de Cartierul Rosu din Hong Kong, insa acum a devenit celebru dupa ce un bancher a ucis doua prostituate indoneziene.

Situat in cartierul Wan Chai, Cartierul Rosu din Hong Kong nu difera ce locul omonim din Olanda. Prostituate, stripperite si femeile care lucreaza in baruri intretin marinarii si oamenii de afaceri care viziteaza locul la orice ora din zi si din noapte. Nici clasa muncitoare din Hong Kong nu poate sta departe de acest cartier.

De altfel, Wan Chai este supranumit "inima orasului", rezumand perfect stilul de viata din Hong Kong: apartamente de lux, hoteluri de cinci stele, mall-uri, cladiri de birouri etc. Doua prostituate indoneziene de 29 si 25 de ani au fost ucise, iar principalul suspect este un bancher britanic de 29 de ani. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro