Locul in care ITI PIERZI MINTILE. Aici poti sa mori de PLACERE sau de FRICA | GALERIE FOTO

Locul in care ITI PIERZI MINTILE. Aici poti sa mori de PLACERE sau de FRICA | GALERIE FOTO

Piscina infinita din Singapore are 146 de metri, se afla la etajul 57 al unui hotel care a costat de 5.7 miliarde de dolari. Hotelul The Marina Bay Sands, din Singapore, are trei turnuri in care se afla 2.561 de camere de hotel, un muzeu, un cazinou, restaurante, baruri, un mall si acoperisul in forma de vas de croaziera care face legatura intre cele trei turnuri: SkyPark-ul.

acum 55 luni (19 Apr 2016)

Piscina infinita din Singapore are 146 de metri, se afla la etajul 57 al unui hotel care a costat de 5.7 miliarde de dolari.

Hotelul The Marina Bay Sands, din Singapore, are trei turnuri in care se afla 2.561 de camere de hotel, un muzeu, un cazinou, restaurante, baruri, un mall si acoperisul in forma de vas de croaziera care face legatura intre cele trei turnuri: SkyPark-ul. Are o latime de 146 de metri si un volum de aproape 1,5 milioane de litri de apa. Provocarile ingineresti pentru constructia piscinei au fost impresionante, dat fiind ca, in mod natural, turnurile oscileaza cu pana la jumatate de metru in directii diferite, sub forta vantului.

Daca inoti aproape de marginea acesteia ai parte de senzatii tari pentru ca ai impresia ca esti pe cale sa te prabusesti din varful lumii

SkyPark-ul este deschis doar pentru oaspetii hotelului, ceea ce-i confera un aer de exclusivism. VIDEO

+Victor Ciorbea, Sorin Oprescu si legatura lor cu Nea Ghita - din neam de

+Ce A DOBORAT de pe cer avionul AirAsia si a ucis 162 de ... Citeste intreg articolul pe evz.ro