Locuintele viitorului: cat costa apartamentele in care patul coboara din tavan si mesele rasar din podea

Locuintele viitorului: cat costa apartamentele in care patul coboara din tavan si mesele rasar din podea

Pretul un apartament automatizat din Manchester, Marea Britanie, va porni de la 200.000 de euro, dupa cum a anuntat Simon Woodroffe, fondatorul companiei YO!

acum 65 luni (23 Aug 2015)

Pretul un apartament automatizat din Manchester, Marea Britanie, va porni de la 200.000 de euro, dupa cum a anuntat Simon Woodroffe, fondatorul companiei YO! Fiecare locuinta este impanzita cu senzori si pare desprinsa dintr-un film science fiction, in care peretii se misca la o simpla atingere, mesele ies din podea si paturile coboara lin din tavan.

Bineinteles, o astfel de locuinta maximizeaza spatiul, din moment ce o multime de piese de mobilier pot fi ascunse. Inclusiv spatiile de depozitare pot fi ascunse in mod ingenios, pentru a nu aglomera locul si pentru a pastra un aspect stilat, informeaza Daily Mail.

Aparatura necesara intr-o bucatarie moderna este, de asemenea, ascunsa in zeci de dulapuri construite in pereti, iar la nevoie ies la iveala ca prin magie aragazul, cuptorul, chiuveta etc. Prin simpla impingere a unor pereti sau usi se poate crea un spatiu larg pentru o petrecere sau bucataria poate fi separata de restul incaperilor. Constructorul subliniaza ca manevrele prin care se reamenajeaza casa sunt cat se poate de sigure, gratie nenumaratilor senzori care sesizeaza obstacolele si se opresc. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro