Liviu Varciu, ignorat la "Ham talent". Jack a luat aplauzele

Liviu Varciu, ignorat la

Premiul al II-lea, supranumit si "cel mai bun prieten", in valoare de 5.000 de euro, se va acorda celor care demonstreaza ca au cea mai frumoasa relatie stapan - animal.

acum 78 luni (24 Dec 2015)

Show-ul cu animale de la Antena 1 a ajuns la final. Cele mai talentate animale de companie se vor strange in jurul bradului la Antena 1, intr-o editie de sarbatoare. Eu am facut schimb de opinii cu Jack si cam atat", a explicat, cu umor, prezentatorul Liviu Varciu.

Premiul I, in valoare de 10.000 de euro, se va acorda patrupedului sau inaripatului care va impresiona cel mai mult juriul si publicul. Premiul al II-lea, supranumit si "cel mai bun prieten", in valoare de 5.000 de euro, se va acorda celor care demonstreaza ca au cea mai frumoasa relatie stapan - animal. S-au repetat foarte, foarte mult numerele, am pregatit platoul pentru fiecare animalut in parte (unele alunecau, asa ca am pregatit o mocheta in care sa se simta in siguranta), iar recuzita a fost adusa in functie de scenariul fiecarui concurent in parte", dezvaluie Varciu din culise. Tot el marturiseste ca "Jack (coprezentatorul patruped- n.r.) e mult mai vedeta decat mine, nu ma mai intreaba nimeni ce fac eu, ma intreaba ce face cainele. Citeste si:

+MESAJE DE SARBATORI. SMS-uri de CRACIUN pentru cei dragi, pentru prieteni, ...

+TRAGEDIE in seara de Ajun. COSMARUL unei tinere de 18 ani: violata in ziua de ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro