Liviu Samadaul. "Tudose nu se poate remarca decat ca o unealta care sa il ajute pe Dragnea sa nu izbindu-se cu capul de pomul justitiei"

Liviu Samadaul.

"Stiu numai ca ma aflam la stramtoare cand am ucis ce-l dintai om (...) Apoi am ucis pe cel de-al doilea, ca sa ma mangai de mustrarile ce mi le faceam cu cel dintai (...)", este marturisirea Samadaului prin care ni se arata ca acesta nu avea sa se schimbare vreodata, si ca odata imbatat de mirajul puterii acesta avea sa se trezeasca doar atunci cand Dumnezeu (sau Diavolul) il va lasa din brate. Aproape invizibil in cei 16 ani de mandat de parlamentar, la fel de invizibil in calitate de ministru al Economiei, dl Tudose nu se poate remarca decat ca o unealta care sa il ajute pe Liviu Samadaul sa nu "se sinucida" izbindu-se cu capul de pomul justitiei.

acum 85 luni (27 Jun 2017)

>

Pe tot parcursul evolutiei sale, Liviu a impus tuturor celor cu care a intrat in contact, un sentiment de frica amestecat cu respect. Ideea ca "De la mine nimeni nu cuteaza sa fure, ba sa-l fereasca Dumnezeu pe acele pa care as crede ca il pot banui", il face pe Liviu Samadaul sa actioneze dur si fara sa tina cont de raul ce il produce in jurul sau. El, ce-l ce nu poate fi atins, este obisnuit sa-si domine oamenii, umilindu-i pentru a-i supune sau chiar eliminandu-i "(....)unul cate unul, om cu om, toti trebuie sa moara, toti care ma pot vinde, viata cu viata trebuie sa se stanga, caci daca nu-i omor eu pe ei, ma duc ei pe mine la moarte".

"Stiu numai ca ma aflam la stramtoare cand am ucis ce-l dintai om (...) Apoi am ucis pe cel de-al doilea, ca sa ma mangai de mustrarile ce mi le faceam cu cel dintai (...)", este marturisirea Samadaului prin care ni se arata ca acesta nu avea sa se schimbare vreodata, si ca odata imbatat de mirajul puterii acesta avea sa se trezeasca doar atunci cand Dumnezeu (sau Diavolul) il va lasa din brate. si-au dat demisia si s-au lasat injurati de public din dorinta de a arata Samadaului ca au fost, si sunt, fideli; Au facut toate astea, si sunt in stare de multe altele, manati de dorinta ca Liviu sa le arunce, in a sa marinimie interesata, o ciozvarta. Considerat incompetent (evaluarea facuta de partid arata ca in cele aproape 6 luni de guvernare, ministerul coordonat de domnia sa nu implementase nicio masura din celebrul Plan de Guvernare), dl. Tudose pare, mai degraba sa intareasca niste stereotipuri privind politica de cadre a PSD decat sa arate ca principalul partid din coalitia de guvernare a invatat ceva din ceea ce tocmai s-a intamplat. Avand eticheta de "securist", "plagiator" si "habarnist" (in cei 16 ani de mandat de Parlamentar, dl. Nimic nu il recomanda ca un personaj competent si integru si chiar si mai nimic nu pare sa ne convinga ca nominalizarea sa are vreo legatura cu "binele natiunii" sinonim, pasa-... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro