Liviu Pop: Vineri s-au platit toate salariile profesorilor

Liviu Pop: Vineri s-au platit toate salariile profesorilor

in luna februarie, vom face deschiderea, urmand ca, in functie de cum se organizeaza inspectoratele scolare, in lunile martie, aprilie, mai - eu as vrea ca in luna martie - sp fie platite toate voucherele de vacanta pentru toti profesorii, pentru ca asa ne-am angajat prin programul de guvernare, asa ii avem banii prinsi in buget si, din perspectiva finantarii, nu avem o problema", a mai precizat Liviu Pop.

acum 11 luni (12 Jan 2018)

"Am luat salariile la noi si astazi este ziua de salarii. Prin ordin de ministru, toti profesorii, in data de 14, vor primi salariile, nu va mai fi nicio intarziere - care era de multe ori din cauza, poate, a amanarii unor decizii la nivel local, constituire de consiliu local, rectificare bugetara. Nu este o problema de salarii, din punctul acesta de vedere", a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, Liviu Pop, potrivit hotnews.

In ceea ce priveste voucherele de vacanta, ministrul a spus ca isi doreste ca acestea sa fie platite in luna martie. in luna februarie, vom face deschiderea, urmand ca, in functie de cum se organizeaza inspectoratele scolare, in lunile martie, aprilie, mai - eu as vrea ca in luna martie - sp fie platite toate voucherele de vacanta pentru toti profesorii, pentru ca asa ne-am angajat prin programul de guvernare, asa ii avem banii prinsi in buget si, din perspectiva finantarii, nu avem o problema", a mai precizat Liviu Pop. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro