Liviu Pop si Petre Daea, noi perle de gandire

Liviu Pop si Petre Daea, noi perle de gandire

Multi nu stiu ca exista eroare de sistem, ca exista un curs de teorie a erorilor, ca in lume sunt academicieni si savanti care au lucrari de doctorat pe tema erorilor si unii dintre ei mai folosesc si greseala erorilor, dar asta e o alta discutie.

acum 66 luni (24 Sep 2017)

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, si-a analizat si "perlele" din ultima perioada, printre care si discursul sustinut in Senat, in care a spus ca "greselile se pot corecta, erorile nu". "E un discurs pe care l-am scris in cunostinta de cauza si fiind absolvent de matematica. Multi nu stiu ca exista eroare de sistem, ca exista un curs de teorie a erorilor, ca in lume sunt academicieni si savanti care au lucrari de doctorat pe tema erorilor si unii dintre ei mai folosesc si greseala erorilor, dar asta e o alta discutie.

Daea a facut-o iar de oaie

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, este si el responsabil cu declaratiile hilare. Ii este rusine de televiziuni, de ce vorbesc despre ea. Ar trebui sa stopam discutiile despre aceasta specie extrem de importanta pentru tara, necesara si foarte foarte valoroasa pentru cei care se ocupa cu asemenea activitate", a declarat pentru Libertatea, Petre Daea.

In urma cu doua luni, ministrul Agriculturii spunea: "Oaia a unit generatii, oaia a descoperit muntele si a populat muntele. Oaia a dat mancare si ne-a imbracat, oaia a dezvoltat industria lanii, oaia a creat localitati, a generat comune si frumoase comune, uitati-va in Sibiu, oaia a sudat generatiile, tata cu fiul, bunicul cu nepotul. Astazi, sigur ca oaia are doar dorinta de a fi inteleasa de toti".

Pe 30 mai, Petre Daea s-a aratat incantat de ideea ca actualul brand de tara al Romaniei - frunza - sa fie schimbat cu oaia, el sustinand ca "oaia este o statuie vie" si ca frunze are toata lumea, dar oi ca in Romania nu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro